Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" uzvar "Rīgu", "Pārgauja" - buldogus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" uzvar "Rīgu", "Pārgauja" - buldogus
Cēsu "Lekrings"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šovakar divas spēles notika ELVI florbola līgā vīriešiem: Cēsu "Lekrings" viesojās pie FK "Rīga", kur svinēja panākumu ar 7:6, bet Stalbē vietēja SK "Pārgauja" uzņēma "Ķekavas Bulldogs" florbolistus, kurus pārspēja ar 7:5.

"Lekrings" izglābjas pret "Rīgu"

Čempione Cēsu "Lekrings" šovakar viesojās Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, kur to uzņēma FK "Rīga". Vēl nebija aizritējušas pilnas piecas minūtes, kad abas komandas jau bija paspējušas gūt pat diviem vārtiem – 2:2. Nākamo golu skatītāji sagaidīja tikai spēles vidū, kad ar precīzu metienu viesus vadībā izvirzīja Aleksandrs Abramovs – 3:2. Tomēr vēl tajā pašā trešdaļā laukuma saimnieki sava uzbrukuma līdera Toma Bitmaņa personā divas reizes realizēja skaitlisko vairākumu, atgūstot vadības grožus – 4:3. Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām "Rīgai" bija pat divu vārtu pārsvars – 6:4, tomēr "Lekrings" nevien atspēlējās, bet arī izvirzījās vadībā ar 7:6 un savu trauslo pārsvaru nosargāja. Abus pēdējos vārtus cēsnieku labā guva Andris Rajeckis.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika pasludināts Andis Višņevskis, kura kontā viena rezultatīva piespēle. Viņa komandā ar "hat-trick" izcēlās Andris Rajeckis, bet pa trim rezultativitātes punktiem guva Aleksandrs Abramovs un Artis Jansons. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Tomu Dāli, kurš iemeta vienu golu, bet rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Toms Bitmanis, 3 (1+2) punkti Alvim Dālem. Cēsu "Lekringam" tagad ir 28 punkti, turnīra tabulā komanda pakāpās uz 2.vietu.

Pastarīšu duelī "Pārgauja" pārspēj buldogus

Stalbes vidusskolas sporta zālē šovakar nūjas krustoja abas turnīra tabulas lejasgala komandas – tobrīd 11.vietā esošā vietējā "Pārgauja" uzņēma pēdējās pozīcijas īpašnieci "Ķekavas Bulldogs". Spēles rezultātu jau 39.sekundē atklāja ķekavietis Oskars Repke (1:0), bet 7.minūtē stalbietis Miķelis Roops realizēja savas komandas skaitlisko vairākumu, panākdams 1;1. Pēc pirmā perioda minimāls pārsvars atkal bija viesiem – 2:1. Otrajā trešdaļā četrus vārtus pēc kārtas guva "Pārgauja", izvirzoties vadībā ar 5:2. Savu pārsvaru mājinieki vairs neatdeva – pēc otrā perioda rezultāts bija 5:3, bet visā spēlē Stalbes komanda svinēja uzvaru ar 7:5.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vienas piespēles autors Alvils Zauers, bet rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Jānis Levanovičs. Pa diviem goliem iemeta Oskars Balodis un Miķelis Roops, 2 (1+1) punkti arī Olafa Zvīņa kontā. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Vladislavu Čerņavski, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, 2 (1+1) punktus savāca Oskars Repke. Stalbes "Pārgaujai" pēc šīs uzvaras ir 13 pinktu un jau 10.vieta turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
floorball