Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Talsos atgriežas vairāki bijušie florbolisti ar Raitumu un Bitmani priekšgalā

Talsos atgriežas vairāki bijušie florbolisti ar Raitumu un Bitmani priekšgalā
Artis Raitums ar komandu starpsezonu periodā paspējis tikt pie otrās vietas turnīrā Bosnijā
Foto: Talsi FK

Pirms kāda laika Elvi florbola līgas kluba "Talsi/Irlava" pārstāvis Mārtiņš Maķevics sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka kluba mērķis jaunajā sezonā būs spēlēšana Arēnā Rīga pavasarī. Lai to paveiktu, klubs ievērojami papildinājis savas rindas.

Ievērojamākie papildinājumi meklēti ārvalstīs. Galvenais ieguvums ir talsinieku visu laiku rezultatīvākā florbolista Arta Raituma atgriešanās mājās no Somijas Elites līgas kluba Turku TPS, ar kuru pēdējās sezonās allaž izdevies spēlēt šīs valsts izslēgšanas spēļu turnīrā, bet pēdējā mēneša laikā Raitums vairākkārt pildījis arī Latvijas valstsvienības kapteiņa funkcijas. Raitums virslīgā Talsu komandu pārstāvējis astoņas sezonas, savācot 402 (222+180) rezultativitātes punktus, kas ir divreiz vairāk kā nākamajam rezultatīvākajam kluba florbolistam.

Ievērojams pastiprinājums noteikti būs arī Toma Bitmaņa pievienošanās klubam. Pirms vairākām sezonām Bitmanis uz vienu čempionātu jau bija Talsu kluba rindās, tobrīd vēl ļoti jaunajam spēlētājam savācot 41 (19+22) rezultativitātes punktu. Pēc tam vairākas sezonas viņš kļuva par Latvijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju FK "Rīga" rindās, bet pērn izmēģināja leģionāra sūro maizi, spēlējot augstā līmenī Zviedrijas otrajā spēcīgākajā līgā vienā komandā ar pasaulē dārgāko florbolistu Kimu Nilsonu.

Šie divi florbolisti gan nav vienīgie, kas pievienosies kurzemniekiem. Uz Talsiem pārcelsies vēl trīs florbolisti, kuri iepriekš pārstāvējuši šo klubu, bet pērn spēlēja FK "Rīga" rindās. Viens no tiem ir Jānis Škutāns, kurš savulaik talsiniekus pārstāvējis piecas sezonas, šajā laika posmā iekrājot 66 (38+28) rezultativitātes punktus. Sešas sezonas klubā aizvadījis un septītajai gatavojas Madars Plepis, kuram līdz šim "Talsi/Irlava" klubam izdevies dot 29 (16+13) punktus. Savukārt Jānis Klestrovs, atgriežoties Talsos, labos kluba rekordu, jo šī viņam būs jau 12. sezona kluba rindās. Līdz šim 11 sezonas talsinieku kreklu mugurā vilcis Kleistrovs un Daneks Balodis, kurš jau ilgāku laiku pievērsies trenera darbam. Kleistrovs šajā laika posmā iekrājis 40 (9+31) rezultativitātes punktus.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-12 20:23, pirms 7 gadiem
Ķekava ļoti labi pastiprinājušies, būs top3 komanda, mark my words
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".