Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" praktiski pilnībā nomaina sastāvu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Ķekava" praktiski pilnībā nomaina sastāvu
"Ķekava" ar daudzām jaunajām sezonām atrādījās jau "Latvian Open" turnīrā
Foto: Ritvars Raits, Floorball.lv

Jaunajā Elvi vīriešu florbola līgā praktiski līdz nepazīšanai sastāvu būs nomainījusi "Ķekavas" komanda, kas tādējādi lūkos pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē iekļūt labāko astotniekā, lai piedalītos izslēgšanas spēļu turnīrā.

Jau pēdējos pāris gadus tika runāts, ka "Ķekava" varētu kļūt spēcīgāka, taču allaž kaut kas pēdējā brīdī nogāja greizi un plānotie papildinājumi klubam nepievienojās, bet ar saviem spēkiem iekļūt izslēgšanas turnīrā neizdevās. Starpsezonu periodā no vadošās līgas pazudušas divas galvaspilsētas komandas un tieši šajos klubos Ķekavas kluba vadība lūkojusi pēc papildinājuma.

Tā no "Rockets" uz Ķekavu pārcēlušies tādi florbolisti kāMārtiņš Brigmanis, Edžus Bunka, Gints Timoško, Miķelis Dravnieks un Aivis Hammers. No šiem florbolistiem Brigmanis un Timoško kādreiz jau ir spēlējuši Ķekavā. Tāpat pēc īsāka vai ilgāka pārtraukuma Ķekavā atkal spēlēs Gints Klēģers un Toms Mežotnis, kuri pēdējās sezonās spēlēja "Lielvārde/FatPipe" rindās.

Vēl divi spēlētāji "Ķekavai" pievienojušies uz īres tiesībām. Tie ir "Rockets" sistēmā spēlējošais Bertrams Kalējs un Dinārs Vaitaitis, kurš arī pēdējās sezonas bijis "Rockets" sastāvā, kur bija izīrēts no FK "Bauska" vienības.

Kā zināms, divi no pagājušās sezonas vadošajiem florbolistiem, jaunie Ralfs Orste un Renāts Degins ir atstājuši komandu, lai pārceltos uz ārzemēm. Tāpat vēl vairāki pērnās sezonas florbolisti, ņemot vērā sastāva papildināšanu, būs spiesti spēlēt vai nu kluba fārmkomandā Latvijas čempionāta 2. līgā, vai arī viņiem nāksies meklēt citus klubus.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-10 14:55, pirms 7 gadiem
Ko nozīmē tas paraksts zem bildes?!

     [+] [-]

, 2017-09-10 15:55, pirms 7 gadiem
Peecis30 rakstīja: Ko nozīmē tas paraksts zem bildes?!
to ka autors regulāri buhā