Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Bauska" nosargā vietu Virslīgā, "Rīgai" vēl būs jāpacīnās

"Bauska" nosargā vietu Virslīgā, "Rīgai" vēl būs jāpacīnās
FK "Bauska"
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēs neiekļuvušo komandu turnīrā svarīgu uzvaru šovakar izcīnīja FK "Bauska", kas ar 5:3 pārspēja FK "Rīga" florbolistus, garantējot sev arī nākamajā sezonā vietu augstākajā sabiedrībā. Rīgas komandai tagad būs jācīnās par priekšpēdējo vietu ar "Ķekavu", sērija turpināsies līdz divām uzvarām.

Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām FK "Rīga" un FK "Bauska" jau bija aizvadījušas divas spēles, panākumus dalot uz pusēm. Bauskā ar 8:4 uzvaru svinēja rīdzinieki, bet Ulbrokas sporta namā, ko par savu laukumu bija izvēlējušies rīdzinieki, pārāki ar 10:5 izrādījās baušķenieki. Sērijas trešajam un izšķirošajam mačam bija jānotiek FK "Rīga" laukumā, bet rīdzinieki, laikam gan atceroties savu veiksmīgo sniegumu Bauskā, izvēlējās vēlreiz spēlēt tur - šoreiz mājinieku lomā.

Jau pats spēles sākums nebija veiksmīgs Rīgas komandai, jo 24.sekundē rezultātu ar precīzu metienu atklāja baušķenieks Jānis Akmentiņš - 1:0. 14.minūtē rīdzinieks Mārtiņš Zelčs atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1), bet drīz pēc tam viņam neizdevās realizēt soda metienu. Otrajā trešdaļā pēc diviem Edgara Lujāna rezultatīviem metieniem FK "Bauska" izvirzījās vadībā ar 3:1, bet 33.minūtē rīdzinieks Jānis Belasovs Bauskas komandas pārsvaru samazināja līdz minimumam - 2:3. 53.minūtē Belasovs iemeta savu otro golu, atjaunojot neizšķirtu rezultātu (3:3). Drīz pēc tam divus vārtus pēc kārtas guva baušķenieks Lotārs Melderis, izvirzot savu komandu vadībā ar 5:3. FK "Rīga" pamatlaika pēdējās minūtēs sāka mainīt vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. 28.sekundes pirms finālsvilpes Jānis Škutāns vienus vārtus atguva, bet izglābties no zaudējuma ar 4:5 Rīgas komandai neizdevās

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma divu izšķirošo vārtu autors Lotārs Melderis, divi goli arī Edgara Lujāna kontā. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Jānis Belasovs, kurš iemeta divus vārtus. "Bauskai" sezona noslēgusies, bet "Rīgai" par vietu Virslīgā būs jāaizvada spēļu sērija līdz divām uzvarām ar "Ķekavu".

FK "Rīga" - FK "Bauska" 4:5 (1:1, 1:2, 2:2), sērijā 1:2
Metienu attiecība:
36:30 (10:9, 14:13, 12:8)
Rezultatīvākie:
FK "Rīga" - Jānis Belasovs 2 (2+0), Mārtiņš Zelčs 1 (1+0), Jānis Škutāns 1 (1+0), Jānis Peičs 1 (0+1), Toms Dāle 1 (0+1), Klāvs Andersons 1 (0+1).
FK "Bauska" - Lotārs Melderis 2 (2+0), Edgars Lujāns 2 (2+0), Jānis Akmentiņš 1 (1+0), Māris Akmentiņš 1 (0+1), Ģirts Laugalis 1 (0+1), Gints Velmunskis 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".