Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Talsi/Triobet" turpina kapāties – viss izšķirsies 5. spēlē

"Talsi/Triobet" turpina kapāties – viss izšķirsies 5. spēlē
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Kamēr Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā trīs komandas jau kopš vakardienas var gatavoties pusfinālam, "Ķekava" un "Talsi/Triobet" joprojām nevar pabeigt ceturtdaļfinālu. Šovakar talsenieki savā laukumā izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas – 4:2, tāpēc viss izšķirsies sērijas piektajā mačā, kas otrdien notiks Kocēnos.

"Ķekavai" pēc vakardienas zaudējuma ar 2:7 noteikti bija daudz ko pārdomāt un analizēt, toties šīsdienas maču ķekavieši uzsāka rezultatīvi – jau 2.minūtē rezultātu atklāja Mārtiņš Brigmanis – 1:0. Pēc pirmā perioda rezultāts gan bija neizšķirts – 1:1, tāpat arī pēc otrā – 2:2. Pēdējā trešdaļā tika gūti tikai divi vārti – "Talsi/Triobet" uzbrucēji Aivis Hammers un Artis Raitums izvirzīja savu komandu vadībā ar 4:2, bet viesiem, lai arī viņi uzbruka divas reizes aktīvāk, nekā talsenieki, pie vārtu guvumā tā arī vairs neizdevās tikt.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Artis Raitums, kuram 3 (1+2) punkti, ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Aivis Hammers. Labākā gods Ķekavas komandā tika Jānim Belasovam, bet rezultatīvākais bija Alvis Dāle, kurš asistēja abu vārtu guvumā.

"Ķekavas" kapteinis Gunārs Klēģers pēc diviem Talsos piedzīvotiem zaudējumiem atzina, ka viņa komanda burtiski sapinusies "Talsi/Triobet" aizsardzības pinekļos, bet ķekaviešu uzbrukums uz tā fona izskatījies pilnīgi nekāds. Liels klupšanas akmens "Ķekavas" priekšā ir arī talsenieku vārtsargs Māris Ronis ar savu pārliecinošo spēli, Tas ir nopietns iemesls, lai ķekavieši līdz nākamajam mačam sanāktu kopā un tā kārtīgi izspriestu, kas viņiem savā darbībā būtu jāmaina.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas ceturtdaļfināla spēle, 10.marts

"Talsi/Triobet" - "Ķekava" 4:2 (1:1, 1:1, 2:0), sērijā 2:2

Metienu attiecība:
18:29 (6:7, 6:9, 6:13)
Rezultatīvākie:
"Talsi/Triobet" – Artis Raitums 3 (1+2), Aivis Hammers 2 (1+1), Matīss Jansons 1 (1+0), Reinis Neimanis 1 (0+1).
"Ķekava" – Alvis Dāle 2 (0+2), Mārtiņš Brigmanis 1 (1+0), Ēriks Akulovs 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2013-03-10 21:36, pirms 11 gadiem
nu ko piektā spēle Ķekavai gan ir jāņem, tur variantu galīgi nav! Par LIELU ĶEKAVU!
, 2013-03-10 21:43, pirms 11 gadiem
No 0:2 panākt uzvaru sērijā var tikai Talsi
, 2013-03-10 21:50, pirms 11 gadiem
Nu ko var plātīties!
Atkal tiek skriets vilcienam (notikumiem) pa priekšu! Nav jau vairs Ķekavai nekāda jauda un Talsi ir uzņēmuši labu apgriezienus ,tā kā paskatīsimies ,kurš līksmos trešdien!
Bet Maiklam varu atgādināt vienu labu krievu teicienu - ''Paspešil ,ļuģei nasmešil!
, 2013-03-11 08:28, pirms 11 gadiem
PAR LIELU TALSI
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".