Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Reaktīvais Jānis Jansons

Reaktīvais Jānis Jansons
Jānis Jansons
Foto: Ritvars Raits

Žurnāla "Sports" jaunākajā numurā publicēts Kristapa Zaļkalna raksts par Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas komandas "Lielvārde" spēlējošo treneri Jāni Jansonu.

Jānis Jansons ir vienīgais Latvijas florbolists, kurš spēlējis florbola Mekā — Zviedrijas superlīgā. Pēc divām sezonām visspēcīgākajā no 26 (!) kluba PixboWallenstam IBKkomandām viņš ir atgriezies mājās un negaidīti veiksmīgi kļuvis par spēlējošo treneri Lielvārdes klubā, paceļot komandu jaunā kvalitātē. Varbūt pēc sezonas varēsim teikt — pat visaugstākajā... Kāds ir bijis 29 gadus vecā uzbrucēja ceļš uz viņa sasniegtajām virsotnēm — par to rakstā.

Talsu kluba, kas bija pēdējais Jansona klubs pirms došanās uz Zviedriju 2009. gadā, mājaslapā kādas publikācijas beigās minēts: „Gaidām atpakaļ trenera amatā!” Tomēr šovasar Latvijā gluži kā talsinieku treneris viņš neatgriezās. „Vienā upē divas reizes neiekāpsi,” Jansons uzskata, ka Talsu komanda vairs nav tik spēcīga, lai varētu ne tikai dot komandai, bet ņemt arī sev. Attīstīties. Sezonas sākumā bijis piedāvājums arī no RTU/Inspecta, taču simboliskais rokasspiediens izpalika. Sekoja zvans no Lielvārdes...

Ar visu publikāciju var iepazīties ŠEIT


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mytila
, 2012-02-10 09:12, pirms 12 gadiem
Reaktors rakstīja: florbols sūkā.
Tu aizver savu ķobi un pats padomā kas esi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-10 12:16, pirms 12 gadiem
nelly style
, 2012-02-10 22:14, pirms 12 gadiem
Šitiem jau tik pie kompīša ar zaceni un alus kausu
Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"FS Masters/Ulbroka" galvenais treneris Andris Pīlups un uzbrukuma līderis Rolands Kovaļevskis, foto: Floorball.lv

Arī “Masters” spēj pārliecinoši revanšēties

“FS Masters/Ulbroka” komanda Elvi florbola virslīgas pusfināla ceturtajā mačā izbraukumā komfortabli ar rezultātu 7:3 apspēlēja “FBK Valmiera/Betsafe”, tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar rezultātu 3:1 un nākamajā nedēļas nogalē savās mājās varēs nodrošināt vietu lielajā finālā.
"Talsu NSS/Krauzers" šoreiz bija neapturami, foto: Oskars Sidra (FK Talsi)

“Krauzers” grauj un nonāk uzvaras attālumā no fināla

Elvi vīriešu florbola virslīgas lielajam Superfinālam platu soli tuvāk spēruši “Talsu NSS/Krauzers”, kas šovakar izbraukuma mačā ar 10:2 sagrāva Cēsu “Lekringu”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3:1 vadību.