Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielais florbols – Cēsīs, Lielvārdē, Jelgavā un Ķekavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lielais florbols – Cēsīs, Lielvārdē, Jelgavā un Ķekavā
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas trīs vīriešu Virslīgas un viena sieviešu Virslīgas spēle. Vīriešu komandu "Lielvārde" un "Ulbroka/FS Masters" dueli tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17:00 "Cēsu alus/Lekrings" – "Talsi/Triobet" (Cēsu sporta kompleksā)

"Cēsu alus/Lekrings" (2.v.) pēc septiņām uzvarām čempionāta ievadā vakar piedzīvoja pirmo zaudējumu – cēsnieki savā laukumā ar 6:8 atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākais starp cēsniekiem ar 19 (10+9) punktiem ir Andris Rajeckis, Gintam Bērtulim 17 (14+3) punkti, bet Aleksandram Abramovam 16 (11+5) punkti. Ja vēl vakar abi Cēsu komandas vārtsargi ieņēma vietu turnīra labāko trijniekā (2.vietā bija Normunds Krūmiņš, bet 3.vietā - Anrijs Vents), tad tagad tur palicis tikai Vents, kurš ar 84.40 % atvairītu pretinieku metienu nosargājis 3.pozīciju.
"Talsi/Triobet" (11.v.) vakar piedzīvoja septīto zaudējumu astoņās spēlēs, tomēr viesos pret FBK "Valmiera/ViA" izcīnītais punkts (papildlaikā 3:4) ļāvis talseniekiem turnīra tabulā pakāpties par vienu pozīciju augstāk. Rezultatīvākais "Talsi/Triobet" sastāvā ar 14 (10+4) punktiem ir Andris Blumbahs, Krišam Treimanim 10 (9+1) punkti.

Pulksten 18:00 "Lielvārde" – "Ulbroka/FS Masters" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (9.v.) uzvarējusi tikai trijās no astoņām aizvadītajām spēlēm. Iepriekšējā mačā lielvārdieši pretinieku laukumā ar 5:6 atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākie Lielvārdes komandā ir Aivis Kusiņš un Toms Akmeņlauks – katram pa 15 (9+6) punktiem. Labāko vārtsargu rangā ar 84.02% atvairītu metienu 5.vietu ieņem Jānis Salcevičs.
"Ulbroka/FS Masters" (6.v.) florbolistiem ir četras uzvaras septiņās spēlēs. Ieprieksējā mačā ulbrokieši savā laukumā ar 2:3 piekāpās "Valmierai/ViA". Rezultatīvākais Ulbrokas komandas sastāvā ar 20 (12+8) punktiem ir Edžus Ceriņš, Aināram Juškēvičam 17 (11+6) punkti, bet Pēterim Freimanim 15 (6+9) punkti.
Spēles tiešraide: ŠEIT.

Pulksten 20:00 "Jelgavas novads" – FK "Rīga" (Jelgavas sporta hallē)

"Jelgavas novads" (14.v.), būdama Virslīgas debitante, čempionāta pirmajās septiņās spēlēs pie punktiem vēl nav tikusi. Pagājušajā mačā jelgavnieki savā laukumā ar 2:7 atzina "Ķekavas Bulldogs" pārākumu. Rezultatīvākie starp Jelgavas novada spēlētājiem ir Imants Lastovskis un Reinis Kundziņš – katram pa 6 punktiem.
FK "Rīga" (3.v.) uzvarējis septiņās no deviņām čempionāta spēlēm. Pēdējais panākums tika svinēts savā laukumā, kur rīdzinieki ar 7:6 pieveica Liepājas "Kuršus". Divi Rīgas komandas florbolisti atrodas turnīra rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī – 1.vietā ar 28 (12+16) punktiem ir Toms Bitmanis, bet 2.vietā viņa maiņas partneris Alvis Dāle – 27 (16+11) punkti. Arī labāko vārtsargu sešiniekā ir divi FK "Rīga" pārstāvji – 4.vietā Armands Puķītis, kurš atvairījis 84.40% pretinieku metienu, bet 6.vietā ar 83.62% - Edgars Jemeļjanovs.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18:00 FK "Ķekava" - RSU (Ķekavas sporta namā)

FK "Ķekava" (3.v.) četrās spēlēs izcīnījis tikai vienu uzvara – tieši pār komandu RSU, ko viesos pieveica ar 6:5. Iepriekšējā spēlē ķekavietes savā laukumā ar 3:12 piekāpās Kocēnu "Rubenei". Rezultatīvākās Ķekavas komandā ar 5 punktiem katrai ir Gundega Vancāne un Dina Štāle.
RSU (4.v.) florbolistes šajā čempionātā pie uzvarām vēl nav tikušas – četri zaudējumi četrās spēlēs. Iepriekšējā mačā studentes savā laukumā ar 0:5 atzina "Ķekavas Bulldogs" pārākumu. Trīs spēlētājas guvušas pa 4 punktiem – Aija Kuncīte, Ulrika Skakovska un Sabīne Dronka.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...