Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

LFS dienas ietvaros ''Ghetto Floorball'' turnīrā startēs virslīgas klubi

LFS dienas ietvaros ''Ghetto Floorball'' turnīrā startēs virslīgas klubi
Foto: floorball.lv

Otrdien, 9.jūnijā Grīziņkalna sporta kompleksā tiks aizvadīts iknedēļas Ghetto Floorball turnīrs, šoreiz par īpašo tematiku nosakot Latvijas Florbola savienības dienu. Par vakara centrālo notikumu kļūs atsevišķs turnīrs starp ELVI Florbola līgas klubiem, tādā veidā uz Grīziņa asfalta pulcējot vēl nebijuši spēcīgus spēlētājus, kas garantēs visaugstākā līmeņa florbolu.

Apstiprinājumu par līdzdalību gaidāmajā turnīrā devuši jau vairāki vadošie Latvijas florbola virslīgas klubi kā ''Cēsu alus/Lekrings'', ''Mogo-RTU/Rockets'', ''Rubene'', ''Lielvārde'' un citi, tādā veidā sarūpējot Latvijas mēroga florbola vasaras svētkus Ghetto Floorball ietvaros. Virslīgas klubi uz centrālā laukuma aizvadīs savstarpēju turnīru, noskaidrojot labākos, kā arī tiekot uzaicinātām startēt iknedēļas pamatturnīra izslēgšanas spēlēs. Tas dos ne tikai papildus konkurenci Ghetto Floorball komandām, bet arī jaunu pieredzi un, iespējams, pirmo tikšanos vienā laukumā ar Latvijas izlases spēlētājiem.

Kā ierasts, paralēli iknedēļas tematiskajam turnīram notiks arī jau ierastais pamatturnīrs. Reģistrācija notiks no pl. 16:30 līdz 17:30, savukārt turnīra sākums paredzams pl. 18:00. Šosezon Grīziņkalna ranga komandas cīnās par divām vērtīgām balvām - ceļojumiem, pie tiem tiekot gan regularā turnīra uzvarētājiem, gan superfināla labākajai komandai. Viena no balvām ir LFS dāvāts brauciens visai komandai uz gaidāmās SSL sezonas finālu Zviedrijā, savukārt otra balva tiks atklāta tieši gaidāmā turnīra laikā.

Tāpat LFS dienas ietvaros Grīziņkalnā notiks metiena ātruma konkurss, kur spēcīgākā metiena īpašnieks tiks pie oriģinālā Latvijas izlases spēļu krekla, kā arī turnīra atklāšanā ar priekšnesumiem priecās Latvijas Universitātes karsējmeitenes.

Avots: ghettofamily.com