Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

M.Adamane un N.Krūmiņš - AVEX balvas laureāti martā

M.Adamane un N.Krūmiņš - AVEX balvas laureāti martā
Madara Adamane un Normunds Krūmiņš
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta pagājušā mēneša labākos spēlētājus sieviešu un vīriešu Virslīgā. Sieviešu Virslīgā par labāko atzīta Kocēnu komandas "Rubene" uzbrucēja Madara Adamane, bet vīriešu – Cēsu "Lekringa" vārtsargs Normunds Krūmiņš. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts).

Uzbrucējas Madaras Adamanes pārstāvētā "Rubene" (Kocēni) martā aizvadīja astoņas spēles, piecās no tām izcīnot uzvaru un iekļūstot Virslīgas finālā. Pēdējās regulārā turnīra spēlēs kocēnietes ar 15:10 un 10:2 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes (M.Adamanei 2 (1+1) punkti), kā arī ar 3:4 piekāpās RSU. Pusfinālā "Rubene" vispirms ar 3:4 piekāpās FK "Ķekava", bet pēc tam trīs reizes pārspēja ķekavietes – 6:4, 8:4 un 5:4. Madarai Adamanei šajā sērijā četri vārti un viena piespēle, bet pēdējā mačā viņa tika atzīta par labāko spēlētāju Kocēnu komandas sastāvā. Martā pēdējā dienā "Rubene" aizvadīja pirmo finālspēli ar RSU florbolistēm, kam sīvā cīņā piekāpās ar 4:6. Madara Adamane šosezon guvusi 19 (13+6) punktus un savā komandā ir sestā rezultatīvākā spēlētāja.

Arī vīriešu Virslīgas komanda "Lekrings" (Cēsis) pagājušajā mēnesī aizvadīja astoņas spēles. Cēsnieki ceturtdaļfināla sērijā ar 3:0 (5:3, 7:6 un 8:7) pārspēja FK "Bauska" florbolistus. Šajos mačos cēsnieku vārtus sargāja Jānis Sīka. Pusfināla sērijā "Lekrings" vispirms ar 6:7 piekāpās, bet pēc tam ar 4:3, 8:1 un 7:5 pieveica "RTU/Inspecta". Jau pirmajā no šīm spēlēm, kad cēsnieki bija nonākuši zaudētāju lomā ar 1:5, laukumā tika sūtīts Normunds Krūmiņš, kurš gan šajā, gan nākamajos mačos darbojās lieliski, palīdzēdams "Lekringam" iekļūt finālā. Divas reizes viņš tika atzīts par labāko savā komandā. Lieliski N.Krūmiņš uzsācis arī finālsēriju pret "Lielvārdi" – pirmajā mačā, kas notika 30.martā, viņš atvairīja 29 no 30 pretinieku metienu, palīdzēdams savai komandai izcīnīt svarīgu uzvaru ar 2:1, bet pats nopelnīdams jau kārtējo labākā spēlētāja titulu.

AVEX (Tavs Audio-Video Experts)

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"FS Masters/Ulbroka" galvenais treneris Andris Pīlups un uzbrukuma līderis Rolands Kovaļevskis, foto: Floorball.lv

Arī “Masters” spēj pārliecinoši revanšēties

“FS Masters/Ulbroka” komanda Elvi florbola virslīgas pusfināla ceturtajā mačā izbraukumā komfortabli ar rezultātu 7:3 apspēlēja “FBK Valmiera/Betsafe”, tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar rezultātu 3:1 un nākamajā nedēļas nogalē savās mājās varēs nodrošināt vietu lielajā finālā.
"Talsu NSS/Krauzers" šoreiz bija neapturami, foto: Oskars Sidra (FK Talsi)

“Krauzers” grauj un nonāk uzvaras attālumā no fināla

Elvi vīriešu florbola virslīgas lielajam Superfinālam platu soli tuvāk spēruši “Talsu NSS/Krauzers”, kas šovakar izbraukuma mačā ar 10:2 sagrāva Cēsu “Lekringu”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3:1 vadību.