Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Čempioniem nav atkāpšanās iespējas, "Ķekava" negrib braukt uz Cēsīm

Čempioniem nav atkāpšanās iespējas, "Ķekava" negrib braukt uz Cēsīm
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Tā kā jau vakar par Latvijas Florbola čempionāta pirmajām pusfinālistiem kļuva "Lielvārde" un "RTU/Inspecta", šodien visu florbola līdzjutēju uzmanība būs pievērsta tikai vienam ceturtdaļfināla mačam – pulksten 15:00 Ulbrokas sporta kompleksā sērijas ceturto spēli aizvadīs "Ķekava" un "Cēsu alus/Lekrings". Arī šo maču interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

"Cēsu alus/Lekrings" regulārajā turnīrā guva 60 punktus un ierindojās 4.vietā. Piekto pozīciju ar 48 punktiem ieguva "Ķekava". Par to, ka ceturtdaļfināla sērijā starp šīm abām komandām cīņa būs ārkārtīgi sīva, liecināja jau regulārā turnīra spēļu rezultāti - "Ķekava" savā laukumā uzvarēja ar 12:11, bet Cēsīs "Cēsu alus/Lekrings" revanšējās tikai pēcspēles metienos – 10:9.

Jau pirmajā ceturtdaļfināla sērijas spēlē, kas notika Cēsīs, uzvaru ar 7:4 svinēja ķekavieši, atņemot pašreizējiem čempioniem sava laukuma priekšrocības. Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Gints Klēģers, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. "Cēsu alus/Lekrings" sastāvā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Mārtiņš Rajeckis, bet par labāko spēlētāju atzina vārtsargu Anriju Ventu, kurš atvairīja 14 no 21 pretinieku metiena. Cēsnieki vēl savā laukumā spēja arī revanšēties – otrajā sērijas mačā uzvaru svinēja viņi – 8:6. Ar 3 (3+1) punktiem Cēsu komandā izcēlās Jānis Rajeckis, bet par labāko spēlētāju atzina Ingu Laiviņu. "Ķekavas" labā divus vārtus guva Aivis Hammers, bet par labākā godā Toms Briedis.

Vakar Ulbrokas sporta kompleksā "Ķekava" ātri vien izvirzījās vadībā ar 5:1, bet atlikušajā laikā laimīgi nosargāja uzvaru ar 5:4. Labākā spēlētāja godā Gints Klēģers, kurš guva divus vārtus, 2 (1+1) punkti viņa komandas biedram Edijam Hammeram. Par labāko starp cēsniekiem vēlreiz atzina vārtsargu Anriju Ventu, kurš sev atvēlētajā laikā atvairīja visus 11 pretinieku metienus. Rezultatīvākais "Cēsu alus/Lekrings" sastāvā ar 2 (1+1) punktiem bija Jānis Rajeckis. Sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām vadībā ar 2:1 atrodas "Ķekava", kas noteikti cer jau šodien iekļūt pusfinālā, lai nebūtu vēlreiz jādodas uz Cēsīm. Čempionei "Cēsu alus/Lekrings" vairs nav kur atkāpties – cēsnieki drīkst tikai uzvarēt.

Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".