Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sportiska nedēļas nogale Liepājas Olimpiskajā centrā

Sportiska nedēļas nogale Liepājas Olimpiskajā centrā
''Liepājas Lauvas'' basketbolisti

Šo sestdien un svētdien, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies vairāki aizraujoši sporta pasākumi. Spēkiem mērosies gan jaunieši, gan vīri basketbolā, kā arī florbolisti. Līdzjutējiem vien atliek uzkrāt spēkus patiesam liepājnieku atbalstam.

Sestdien, 10. oktobrī , jaunatnes līgas spēles basketbolā aizvadīs jaunie Liepājas basketbolisti, kas visas dienas garumā sacentīsies ar Daugavas Sporta nama jaunajiem spēlētājiem. Spēles sāksies jau no pulksten 11:00 un paredzēts, ka beigsies pēc pulksten 17:00.
Norises vieta: 4. zāle (volejbola zāle)
Ieeja: bezmaksas!

Taču pēc jaunatnes līgas spēlēm nekur tālu aiziet nevajadzētu, jo, jau pulksten 17:00, kārtējo Latvijas florbola virslīgas spēli aizvadīs liepājnieki – FK „Kurši”. Šoreiz Liepājā viesosies spēcīgie „Ķekavas” florbolisti, kuri turnīra tabulā atrodas tieši virs liepājniekiem – 9. vietā. Pēdējās spēles mūsu florbolistiem nav īpaši izdevušās un būtu pienācis īstais laiks, lai savu skatītāju priekšā izdotos pārspēt „Ķekavas” spēlētājus. Uzdevums nebūs no tiem vieglākajiem, taču ar skaļu mājinieku atbalstu viss ir iespējams.
Norises vieta: 2.,3. zāle
Ieeja: bezmaksas!

Uzreiz pēc florbolistiem savu otro Latvijas Basketbola līgas spēli aizvadīs „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienus no saviem sīvākajiem pretiniekiem – SK „Valmiera” basketbolistus.

Liepājniekiem šī būs otrā spēle LBL turnīrā. Atgādinam, ka trešdien, 7. oktobrī, liepājnieki spēlējot izbraukumā Rīgā ļoti pārliecinoši pārspēja „Ķeizarmežs” basketbolistus – 95:58. Savukārt, valmieriešiem šī būs tikai pirmā spēle šā gada LBL turnīrā. Domājams, ka Liepājas kluba jaunpienācēji – Artūrs Štālbergs, Uģis Viļums un Oļegs Kojenets rādīs nesliktāku spēli kā iepriekš un sanākušajiem skatītājiem būs pamats priecāties.
Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieejas maksa: 2 Ls. Sporta spēļu skolas audzēkņiem un pensionāriem ieeja – 0,5 Ls!

Savukārt svētdien, 11. oktobrī, turpināsies jaunatnes līgas sacensības zēniem. Jau no paša rīta, pulksten 10:00 laukumā izies paši jaunākie basketbolisti, kuri dzimuši 1997. gadā. Šoreiz jaunajiem Liepājas basketbolistiem pretim stāsies cēsnieki un cerams, ka otrās spēles mūsu basketbolistiem divu dienu laikā nebūs pārāk nogurdinošas. Paredzēts, ka sacensības varētu noslēgties ap pulksten 17:00.
Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-10-08 21:40, pirms 15 gadiem
Labais! Liepājā viss notiek! Gaidam uzvaras!
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".