Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Kreimanis: "Ticu, ka būtu tikuši līdz finālam"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Kreimanis: "Ticu, ka būtu tikuši līdz finālam"
Kaspars Kreimanis
Foto: Floorball.lv

Labs laika sprīdis pagājis, kopš Covid-19 krīze lika pieņemt lēmumu par florbola sezonas paturēšanu Latvijā, tā arī nenosakot šīs sezonas čempionus. Vieni no titula pretendentiem uz trofeju bija arī "Lielvārde/FatPipe" uzskata komandas galvenais treneris Kaspars Kreimanis.

"Aizvadījām patiešām labu pagājušo sezonu," kluba Facebook lapā citēts "Lielvārde/FatPipe" treneris. "Ticu, ka šis sastāvs un komanda būtu aizspēlējušies līdz finālam. Kopumā komanda bija jauna ar tikai dažiem pieredzējušiem spēlētājiem. Tāpēc bija vajadzīgs lielāks laiks, lai saprastu kopīgo ķīmiju starp spēlētājiem, ko sezonas beigās beidzot varēja just. Daudziem spēlētājiem šī bija pirmā sezona tāda līmeņa sacensībās. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu un ceru, ka spēlētāju sastāvs paliks nemainīgs, kuram vēlamies piesaistīt vēl dažus spēlētājus."

Lielvārdes komandai sezonas sākums aizritēja kā pa celmiem, kad uzvarai sekoja zaudējums. Tā rezultātā titulētā vienība ilgāku laiku balansēja uz izslēgšanas spēļu zonas. Tomēr regulārās sezonas izskaņa tika aizvadīta pārliecinoši, pēc 22 spēļu kārtām ar 43 punktiem turnīru noslēdzot trešajā vietā, par vienas uzvaras tiesu atpaliekot no "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka". Izslēgšanas turnīrā "Lielvārde/FatPipe" ceturtdaļfināla sērijā pret "Talsu NSS/Krauzers" atradās vadībā ar 3:1 un bija vienas uzvaras attālumā no pusfināla, kad pasaules sports tika apturēts.