Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Ceturtdaļfināls turpinās Bauskā, Rīgā, Liepājā un Ulbrokā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ceturtdaļfināls turpinās Bauskā, Rīgā, Liepājā un Ulbrokā
Foto: floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks visas četras ceturtdaļfināla spēles: "Bauska" pret "Lielvārdi", FK "Rīga" pret "Rubeni", "Kurši" pret "RTU/Inspecta" un "Ķekava" pret "Cēsu alus/Lekrings". Visus mačus interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

Pulksten 18.00 "Bauska" – "Lielvārde" (sporta centrā "Mēmele", Bauskā), sērijā 0:2
Šovakar "Bauska" un "Lielvārde" aizvadīs trešo ceturtdaļfināla sērijas spēli. Pirmajās divās, kas notika Lielvārdē, uzvaras ar triju vārtu pārsvaru izcīnīja mājinieki – 7:4 un 8:5. Pirmajā mačā lielvārdiešu labā pa 3 (1+2) punktiem guva Mikus Valpēters un Juris Gribusts, bet par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts vārtsargs Armands Puķītis, kurš atvairīja 24 no 28 metieniem. Baušķenieku rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Ģirts Laugalis, bet labākā godā Rolands Kovaļevskis. Otrajā spēlē rezultatīvākais "Lielvārdes" rindās ar 4 (1+3) punktiem bija Aivis Kusiņš, bet par labāko atzina Ervīnu Torsteru. "Bauskas" sastāvā ar četriem gūtiem vārtiem izcēlās Pēteris Zeltiņš, kuram arī labākā spēlētāja gods.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18.00 FK "Rīga" - "Rubene" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā), sērijā 1:2
FK "Rīga" un Kocēnu "Rubene" savā ceturtdaļfināla sērijā tiksies jau ceturto reizi. Kocēnos abas spēles uzvarēja "Rubene". Pirmajā mačā kocēnieši bija pārliecinoši labāki – 6:2. Uzvarētāju rindās trīs rezultatīvas piespēles Ata Stepāna kontā, bet labākā spēlētāja tituls tika vārtsargam Ārim Aldiņam, kurš atvairīja 37 no 39 metieniem. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Kārli Vitskovski. Otrajā spēlē "Rubenei" izdevās uzvarēt tika pēcspēles metienos – 6:5. Trīs vārtus guva Lauris Zaicevs, bet par labāko atzina izšķirošā bullīša realizētāju Ati Stepānu. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Alvi Dāli, kuram piecas rezultatīvas piespēles. Vakar jau Rīgā abas komandas tikās trešo reizi. Ar 3:1 uzvarēja "Rīga", kuras sastāvā labākā spēlētāja godu par 49 atvairītiem metieniem nopelnīja vārtsargs Māris Ronis. Alvis Dāle guva divus vārtus. Par labāko komandā "Rubene" atzina Matīsu Mālnieku.
Spēles tiešraide: būs

Pulksten 19.00 "Kurši" – "RTU/Inspecta" (Liepājas Olimpiskajā sporta centrā), sērijā 0:2
Liepājas "Kurši" sīksti pretojas regulārā turnīra uzvarētājiem, tomēr pēc divām spēlēm sērijā vadībā ar 2:0 atrodas "RTU/Inspecta". Pirmajā mačā rīdzinieki uzvarēja ar 10:7, par labāko starp viņiem atzina Ati Blindu, kurš savāca 6 (1+5) punktus, pieci goli Kārļa Bulāna kontā. Trīs vārtus liepājnieku labā iemeta Gints Siliņš, bet par labāko tika atzīts Miķelis Krūms. Otrajā spēlē "RTU/Inspecta" uzvarēja pārliecinošāk – 8:3. Atim Blindam trīs rezultatīvas piespēles, bet labākā godā Jānis Jansons. Par labāko "Kuršu" rindās atzina Kasparu Klameru.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 20.30 "Ķekava" – "Cēsu alus/Lekrings" (Ulbrokas sporta kompleksā), sērijā 1:1
Vienīgā ceturtdaļfināla sērija, par kuru droši zināms, ka tā nebeigsies šovakar, jo pēc diviem mačiem rezultāts ir neizšķirts – 1:1. Pirmajā spēlē, kas notika Cēsīs, "Ķekava" pārliecinoši aizvadīja mača galotni un varēja svinēt uzvaru ar 7:4. Uzvarētāju labā 4 (3+1) punktus guva Gints Klēģers, kuram arī labākā spēlētāja gods, "Cēsu alus/Lekrings" sastāvā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Mārtiņš Rajeckis, bet par labāko spēlētāju atzina vārtsargu Anriju Ventu, kurš atvairīja 14 no 21 pretinieku metiena. Cēsnieki vēl savā laukumā spēja arī revanšēties – otrajā sērijas mačā uzvaru svinēja viņi – 8:6. Ar 3 (3+1) punktiem Cēsu komandā izcēlās Jānis Rajeckis, bet par labāko spēlētāju atzina Ingu Laiviņu. "Ķekavas" labā divus vārtus guva Aivis Hammers, bet par labākā godā Toms Briedis.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
floorball.lv