Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

"Pārgauja" pastiprinās ar Artūru Jurševski

"Pārgauja" pastiprinās ar Artūru Jurševski
Artūrs Jurševskis
Foto: Bulldogs Brno

Latvijas izlases florbolists Artūrs Jurševskis pirms sezonas nolēma izmēģināt savus spēkus leģionāra maizē, kļūstot par pirmo latviešu florbolistu Čehijas vīriešu spēcīgākajā florbola līgā. Šodien kļuvis zināms, ka Jurševskis atgriežas Latvijā un pievienosies Stalbes "Pārgaujai".

Artūrs Jurševskis savu spēlētāja karjeru pieaugušo līmenī sāka 2009./10. gada sezonā, pārstāvot Stalbes "Pārgauju". Jau pirmajā sezonā viņš sevi pierādīja kā rezultatīvu spēlētāju, izceļoties ar 28 (18+10) rezultativitātes punktiem. Pie sasniegtā florbolists nedomāja apstāties, nākamajās sezonās savu rezultativitāti palielinot līdz 37 (22+15) un arī 45 (31+14) punktiem, līdz izšķīrās pieņemt Cēsu "Lekrings" piedāvājumu, kuru rindās nospēlēja trīs sezonas. Individuāli sekmīgākā bija pirmā no tām, kurā sasniegts līdzšinējais karjeras rekords, sakrājot 53 (35+18) punktus. 2013./14. gada sezonā viņam 25 (11+14) punkti, bet vēl pēc sezonas Stalbes florbola audzēknis savāca 34 (18+16), starpsezonu periodā izšķiroties par labu "Ulbroka/FS Masters" piedāvājumam. Pierīgas klubā pirmajā sezonā rezultativitāte atkal uzlabojās, sasniedzot 46 (24+22) punktus, bet pērn viņš ar 45 (19+26) punktiem sekmēja Ulbrokas kļūšanu par valsts čempionvienību.

Iepriekšējā vasarā Jurševskis devās uz pārbaudi Čehijas ekstralīgas klubā "itelligence Bulldogs Brno", sevi no labākās puses parādot starptautiskajā florbola turnīrā "Czech Open", parakstot līgumu ar vienu no zināmākajiem šīs valsts klubiem. Sezonu latvietis sāka rezultatīvi, ar punktiem izceļoties teju katrā no cīņām, jau pirmajā kārtā piesaistot Čehijas žurnālistu uzmanību ar savā stilā eleganti realizētu "bullīti". Tomēr sezonas turpinājums neizvērtās tik rezultatīvs un 16 spēlēs izdevies savākt 7 (5+2) punktus. Komandai kopumā sezona izvērtusies ļoti neveiksmīgi un par izslēgšanas turnīru praktiski var aizmirst. Tā rezultātā Jurševskis atgriezies dzimtenē, pievienojoties savam pirmajam klubam.

Stalbes "Pārgauja" pērn aizvadīja savu labāko sezonu, sasniedzot bronzas medaļas, bet šosezon startē neveiksmīgi, 16 spēlēs iekrājot 19 punktus, kas dod devīto vietu turnīra tabulā. Ņemot vērā, ka priekšā ir igauņu komanda EMU, kas izslēgšanas turnīrā nevarēs spēlēt, pašlaik "Pārgauja" kvalificētos play-off turnīram, taču sekotājas no Bauskas un Liepājas atpaliek vien attiecīgi par vienu un trim punktiem.


, 2018-01-08 15:06, pirms 6 gadiem
Spēcīgs papildinājums, noteikti atgūs vārtu garšu un, ļoti iespējams, palīdzēs Pārgaujai iekļūt playoff kārtā.
Lai izdodas!
Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.