Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

ELVI līgā trīs spēles, "Valmieras/ViA" un "Lekringa" duelis - tiešraidē

ELVI līgā trīs spēles, "Valmieras/ViA" un "Lekringa" duelis - tiešraidē
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šīs nedēļas nogalē ELVI florbola līgā vīriešiem paredzētas 11 spēles, trīs no tām notiks jau šovakar: "Rīga" uzņems Stalbes "Pārgauju", FBK "Valmiera/ViA" - Cēsu "Lekringu", bet "Ķekavas Bulldogs" - "Bausku". Maču no Vidzemes Olimpiskā centra starp valmieriešiem un cēsniekiem TV tiešraidē translēs Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:30 FK "Rīga" – SK "Pārgauja" (Rīgas OSC)

FK "Rīga" (7.) 14 mačos ieguvusi 21 punktu. Iepriekšējā spēlē rīdzinieki spēja atņemt vienu punktu turnīra līderei "Lielvārdē", kam savā laukumā piekāpās tikai pēcspēles metienos - 4:5. Rezultatīvākais ne tikai Rīgas komandā, bet arī visā līgā ar 43 (28+15) punktiem ir Toms Bitmanis. Pirmajā aplī Rīgas un Stalbes komandu duelī ar 7:5 uzvarēja stalbieši.
Stalbes SK "Pārgauja" (10.) 16 spēles tikusi pie 16 punktiem. Šī gada pirmajā mačā stalbieši Liepājā ar 9:8 uzvarēja vietējo komandu "Kurši". Rezultatīvākais Stalbes komandā un astotais labākais visā līgā ar 34 (19+15) punktiem ir Olafs Zvīnis.

Pulksten 20:00 FBK "Valmiera/ViA" – "Lekrings" (Vidzemes OC, Valmierā)

FBK "Valmiera/ViA" (2.) aizvadījusi 16 spēles, gūstot 32 punktus. Valmieriešiem tagad ir piecas pēc kārtas svinētas uzvaras, pēdējā no tām bija viesos pār "Talsiem/Krauzeru" – 9:5. Rezultatīvākais Valmieras komandā un trešais labākais visā līgā ar 41 (27+14) punktiem ir Mārtiņš Broks. Pirmā riņķa spēlē, kad valmierieši viesojās Cēsīs, uzvaru ar 8:7 papildlaikā svinēja "Lekrings".
Cēsu "Lekrings" (3.) 16 spēlēs tikusi pie 31 punktiem. Iepriekšējā mačā cēsnieki savā laukumā ar 10:1 sakāva "Bausku. Rezultatīvākais komandā ar 29 (21+8) punktiem ir Andris Rajeckis. Cēsu komandas vārtsargs Miks Ozols ar 84.34% atvairītu metienu ir trešais labākais visā līgā.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 20:15 "Ķekavas Bulldogs" – "Bauska" (Ķekavas SN)

"Ķekavas Bulldogs" (12.) aizvadījusi 14 mačus, gūstot divas uzvaras un piecus punktus. Šobrīd ķekaviešiem jau desmit zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējā spēlē viņi Liepājā ar 2:10 atzina FK "Kurši" pārākumu. Rezultatīvākais Ķekavas komandā ar 17 (10+7) punktiem ir Oskars Repke. Ķekavas un Bauskas komandu pirmā apļa duelī ar 5:4 uzvarēja baušķenieki.
"Bauska" (11.) 16 spēlēs savākusi 15 punktus, iepriekšējā mačā baušķeniekiem Cēsīs ar 1:10 bija bezspēcīgi pret "Lekringu". Rezultatīvākais komandā ar 18 (9+9) punktiem ir Ģirts Laugalis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".