Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Atlabusī "Pārgauja" Ķekavā pārtrauc zaudējumu sēriju

Atlabusī "Pārgauja" Ķekavā pārtrauc zaudējumu sēriju
Stalbes SK "Pārgauja"
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notika viena spēle – pēc spēlētāju traumām un saslimšanas atlabusī Stalbes "Pārgauja" viesos sīvā cīņā ar 9:7 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistus, pārtraucot triju zaudējumu sēriju.

Stalbes "Pārgauja" bija piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas, bet vienu spēli (pret "Bausku") atcēla, jo daļa spēlētāju bija saaukstējusies, vēl divi līderi dziedēja traumas. Arī "Ķekavas Bulldogs" iepriekšējās trijās spēlēs bija zaudējuši. Pirms šīvakara mača ķekavieši savu sastāvu bija pastiprinājuši ar diviem spēlētājiem – Oskaru Repki un Kristapu Loginu.

Mačs, kas notika Ķekavas sporta namā, izvērtās ārkārtīgi sīvs – līdz pēdējā perioda sākumam vadības groži vairākas reizes mainīja īpašnieku, bet nevienai no sāncensēm neizdevās iegūt vairāk nekā vienu vārtu pārsvaru. Pēc pirmās trešdaļas ar 3:2 vadībā atradās "Pārgauja", pēc otrā rezultāts bija neizšķirts (4:4), bet pēdējā perioda pirmajās sekundēs vadībā ar 5:4 izvirzījās "Ķekavas Bulldogs". Trešdaļas vidū četrus golus pēc kārtas guva viesi, iegūstot triju vārtu pārsvaru – 8:5. Tomēr laukuma saimnieki vēl nepadevās un 59.minūtē Rūdolfs Blūms rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 7:8. Atrisinājums nāca pamatlaika pēdējā minūtē, kad, spēlējot skaitliskajā mazākumā, vārtus "Pārgaujas" labā guva Lauris Ābols – 9:7.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Oskars Balodis, kurš guva 2 (1+1) punktus. Tikpat punktu arī Gatim Grāvelim un Olafam Zvīnim, 3 (1+2) punkti Lauri Ābolam, bet Ivo Balodis izcēlās ar "hat-trick". "Ķekavas Bulldogs" sastāvā labākā spēlētāja balva tika divu vārtu autoram Klāvam Ozoliņam, Oskars Repke guva 2 (1+1) punktus, bet rezultatīvākais ar trim piespēlēm bija Gints Klēģers. Stalbes "Pārgauja" pēc šī panākuma ar 12 punktiem pakāpās uz 6.vietu turnīra tabulā.

"Ķekavas Bulldogs" – SK "Pārgauja" 7:9 (2:3, 2:1, 3:5)
Metienu attiecība:
50:48 (13:11, 16:15, 21:22)
Rezultatīvākie:
"Ķekavas Bulldogs" – Gints Klēģers 3 (0+3), Klāvs Ozoliņš 2 (2+0), Oskars Repke 2 (1+1), Matīss Jansons 1 (1+0), Rūdolfs Blūms 1 (1+0), Nils Meļķis 1 (1+0), Oskars Eglītis 1 (1+0), Jānis Bramanis 1 (0+1), Armands Šonmanis 1 (0+1), Ralfs Orste 1 (0+1).
SK "Pārgauja" – Ivo Balodis 3 (3+0), Lauris Ābols 3 (1+2), Gatis Grāvelis 2 (1+1), Oskars Balodis 2 (1+1), Olafs Zvīnis 2 (1+1), Sandis Pokkers 1 (1+0), Edijs Vents 1 (1+0), Mārtiņš Šķesteris 1 (0+1), Ronalds Arājs 1 (0+1), Artūrs Gūtmanis 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"FS Masters/Ulbroka" galvenais treneris Andris Pīlups un uzbrukuma līderis Rolands Kovaļevskis, foto: Floorball.lv

Arī “Masters” spēj pārliecinoši revanšēties

“FS Masters/Ulbroka” komanda Elvi florbola virslīgas pusfināla ceturtajā mačā izbraukumā komfortabli ar rezultātu 7:3 apspēlēja “FBK Valmiera/Betsafe”, tādējādi sērijā izvirzoties vadībā ar rezultātu 3:1 un nākamajā nedēļas nogalē savās mājās varēs nodrošināt vietu lielajā finālā.
"Talsu NSS/Krauzers" šoreiz bija neapturami, foto: Oskars Sidra (FK Talsi)

“Krauzers” grauj un nonāk uzvaras attālumā no fināla

Elvi vīriešu florbola virslīgas lielajam Superfinālam platu soli tuvāk spēruši “Talsu NSS/Krauzers”, kas šovakar izbraukuma mačā ar 10:2 sagrāva Cēsu “Lekringu”, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3:1 vadību.