Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Komandas turpina pelnīt soda naudas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Komandas turpina pelnīt soda naudas
Spēlē pret cēsniekiem "Rubenei" jāsamierinās ne tikai ar zaudējumu, bet arī ar soda naudu
Foto: Floorball.lv

Latvijas Florbola savienības sacensību komiteja sodījusi vēl trīs komandas ar naudas sodiem par sacensību nolikuma dažādu punktu neizpildi. Šoreiz "iekrita", "Līgatne", "Rubene" un "Rockets-2".

"Rubenes" vīriešu komandai piemērots 50 eiro naudas sods par to, ka 1. oktobra spēlē pret Cēsu "Lekrings" mača sekretariāts netika nodrošināts ar vienādas formas apģērbu. Par to pašu pārkāpumu šā kluba sieviešu komandai piemērots brīdinājums.

Ar reāliem naudas sodiem saskārušās arī divas vīriešu 2. līgas komandas. Uzreiz piecus noteikuma punktus sezonas atklāšanas spēlē pārkāpusi "Līgatne", kas mačā pret "Koknesi" nenodrošināja trīs sekretariātus pie galdiņa, kā arī bumbiņu padevējus. Tāpat tiesnešiem nācās palikt bez dzeramā ūdens, bet pirms spēles netika atskaņota Latvijas valsts himna par godu sezonas atklāšanai un netika izkārts valsts karogs. Par šiem pārkāpumiem Līgatnes klubam nāksies atvadīties no 50 eiro.

Savukārt "Rockets-2" komanda uz izbraukuma spēli Codē pret vietējo "Mēmele/Code" devās vien ar astoņiem spēlētājiem, kaut arī nolikumā kā minimālais skaits ir noteikti desmit florbolistu. Arī "raķetēm" par šo pārkāpumu būs jāšķiras no 50 eiro.