Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Valmierā turpinās florbola svētki

Valmierā turpinās florbola svētki
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Arī šodien Vidzemes olimpiskajā centrā, Valmierā, augu dienu valdīs florbols – sieviešu un Virslīgas komandas sadalīs bronzu un turpinās cīņu par zeltu. Visas spēles interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 11.00 FK "Ķekava" - "Ķekavas Bulldogs"
Pirmā spēlē par Latvijas Florbola čempionāta bronzas medaļām startēs jau priekšpusdienā, kad laukumā dosies divas nesamierināmas pretinieces no ciena novada - FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs". Regulārā turnīra laikā abas komandas savā starpā tikās piecas reizes, trīs reizes uzvarēja "Ķekava", divas - "Ķekavas Bulldogs". Pusfinālā sērijā "Ķekava" ar 1:3 atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu, bet "Ķekavas Bulldogs" ar 0:3 piekāpās RSU florbolistēm.

Pulksten 17.00 "Rubene" - RSU, sērijā 1:2
Cīņā par sieviešu Virslīgas čempioņu kausu sērijas trešajā mačā ar 9:6 uzvarēja RSU, sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 2:1. Vakar bija sērijas pagaidām rezultatīvākā spēle, Kocēnu "Rubeni" pamatīgi iegāza neveiksmes aizsardzībā, kad pat veselas divas reizes bumbiņa atrada ceļu uz kocēniešu vārtiem pēc rikošeta no pašu spēlētāju nūjas.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 14.00 "RTU/Inspecta" - "Ķekava"
Vīriešu Virslīgā bronzas godalgas šosezon savā starpā sadalīs "RTU/Inspecta" un "Ķekava". Regulārajā sezonā abas komandas spēkiem mērojās divas reizes – abas reizes nedaudz pārāki izrādījās studenti, kuri savā laukumā uzvarēja pagarinājumā ar 7:6, bet viesos – pēcspēles metienos ar 12:11.

Pulksten 20.00 "Lekrings" - "Lielvārde", sērijā 2:1
Vakar pirmo uzvaru finālsērijā izcīnīja lielvārdieši, kuri pamatlaika izskaņā gan pazaudēja divu vārtu pārsvaru, tomēr bija aukstasinīgāki un precīzāko pēcspēles metienos. Sērijā gan vadībā joprojām cēsnieki – 2:1. "Lielvārdes" uzvara nozīmē tikai to, ka florbola svētki Valmierā turpināsies arī nākamās nedēļas nogalē. Abas finālistes ir gana meistarīgas un cīņas spējīgas, tāpēc skatītāji var būt pārliecināti, ka vēl kļūs par lieciniekiem tikpat aizraujošies mačiem, kād bija vakar.

Finālspēļu apmeklētājus Vidzemes olimpiskajā centrā arī šodien priecēs ne tikai mūsu valsts meistarīgākie florbolisti un florbolistes, bet arī karsējmeitenes. Paredzētas arī citas izklaides un pārsteigumi. Vakar Valmierā tika uzstādīts jauns sezonas apmeklētības rekords – 1177 skatītāji. Varbūt šodien tiks labots pērn tepat Valmierā uzstādītais finālspēles apmeklējuma rekords - 1362 skatītāji?

VIDEO: "Lekrings" - "Lielvārde", vīriešu Virslīgas ceturtā finālspēle:

Latvijas Florbola čempionāta spēles Vidzemes olimpiskajā centrā, Valmierā:

DatumsLaiksLīgaSpēleKomanda-KomandaPiezīmes
7.aprīlis11:00Sieviešu virslīgapar 3.vietuFK Ķekava-Ķekavas Bulldogsieeja brīva
14:00Vīriešu virslīgapar 3.vietuRTU/Inspecta-FK Ķekavaieeja 1 Ls
17:00Sieviešu virslīgafinālsērijas 4.spēleRSU-Rubeneieeja 1 Ls
20:00Vīriešu virslīgafinālsērijas 4.spēleLielvārde-Lekringsieeja 2 Ls

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Vai šodien tiks uzstādīts finālspēļu apmeklējuma rekords?

  • 31

  • 43

  • 1



, 2013-04-07 11:49, pirms 11 gadiem
Dievs pasarg' no tās sērgas - florbola...
, 2013-04-07 12:16, pirms 11 gadiem
Celeron, ej patupi labāk pie sava datora.
, 2013-04-07 16:59, pirms 11 gadiem
Man ari ipashi neintresee tas jansona sportaveids.
Labaak skatishos lm pret daugavu sms virsligu futbola.
, 2013-04-07 17:01, pirms 11 gadiem
Vini vel par ieeju maksu nem,sapipejushies.
, 2013-04-07 17:21, pirms 11 gadiem
valencia the best rakstīja: Man ari ipashi neintresee tas jansona sportaveids.
Labaak skatishos lm pret daugavu sms virsligu futbola.
Tad neskatieties! Nav obligāti jāraksta stulbi komentāri nevienam neintresē kādi tev patīk sporta veidi. Es nerakstu pie piemēram kērlinga kad man neintresē tas sporta veids.
, 2013-04-07 20:42, pirms 11 gadiem
EDIK95 rakstīja: Tad neskatieties! Nav obligāti jāraksta stulbi komentāri nevienam neintresē kādi tev patīk sporta veidi. Es nerakstu pie piemēram kērlinga kad man neintresē tas sporta veids.
kērlings jau tāds pats vien ir. Florbolu un kērlingu var spēlēt ģimnāzijas sporta hallē pie alus glāzēm un kāsīša zāles. Labi jau vēl, ka nav olimpiādē iekļauts.
, 2013-04-07 21:00, pirms 11 gadiem
Lielvaarde brauc maajaas
, 2013-04-07 21:14, pirms 11 gadiem
Laikam kursh izdomaja florbolu nemaceja slidot.
Bet varbut no afrikas.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".