Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: Lielisks otrais periods ļauj "Kuršiem" pieveikt "Lielvārdi"

7. janvārī, Liepājas olimpiskajā centrā norisinājās kārtējā "Elvi" florbola līgas spēle starp FK "Kurši/Ekovalis" un "Lielvārde/Fatpipe" komandām. Viesiem padevās labs mača sākums, un līdz pirmā perioda beigām Lielvārdes florbolisti iekrāja divu vārtu pārsvaru. Arī otro periodu ar vārtiem iesāka viesi, tomēr turpinājumā laukumā dominēja "Kurši", gūstot piecus vārtus, uz ko "Lielvārde" spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu metienu. Trešajā periodā mājinieki guva vēl vienus vārtus, un nodrošināja sev pārsteidzošu uzvaru ar rezultātu 7:5 (1:3; 5:2; 1:0). "Kuršu" sastāvā ar "hat-trick" atzīmējās Mihails Kostusevs (3+0), tāpat trīs punkti arī Miķelim Krūmam (0+3).

, 2018-01-07 22:30, pirms 6 gadiem
TU komenteetaaj esi ritiigs gailis...
, 2018-01-07 23:03, pirms 6 gadiem
Riebīgi klausīties gan Kuršu, gan Ulbrokas komentētājus.
Komentētājs nedrīkst fanot par vienu konkrētu komandu. Un tam ir jābūt lietas kursā par citu komandu spēlētājiem, nevis tikai par savējiem.
Ja Kuršu komentētājs pēc izskata nevar atpazīt Virsnīti, tad līmenis ir diezgan bēdīgs. Man personīgi nepatīk Lielvārde, prieks par Kuršu uzvaru, bet komentētāja izteicieni kaitināja.
, 2018-01-08 13:45, pirms 6 gadiem
Komentētājs, smagais, bet nu ej un atrodi kādu, kas gatavs pa pārdesmit eiro par spēli komentēt +/- objektīvi, iemācīties visus pretinieku spēlētājus un nerunāt pilnīgu sviestu. Nav vēl florbols tādā līmenī, lai uzrastos kāds Kreipāns vai Koskinkēvičš florbolā.
No otras puses, Vidzemes spēles tiesā kārtīgi un reizēs, kad Ulbrokā komentē Sīka (Siguldietis, bez Ulbrokas pieraksta vai fanu krekla skapī), ir diezgan patīkami klausīties. Arī vecajam liepājniekam Dārziniekam nav ne vainas, bet viņš laikam tagad pa Gaiļu pilsētu dzīvojas.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".