Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šodien piecas spēles vīriešu Virslīgā, divas - sieviešu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien piecas spēles vīriešu Virslīgā, divas - sieviešu
Foto: Jānis Slišāns

Notikumiem bagāta diena šodien paredzama Latvijas Florbola čempionātā, jo notiks piecas vīriešu Virslīgas spēles (Rīgā, Talsos, Ķekavā, Lielvārdē un Bauskā), kā arī divi sieviešu Virslīgas mači – Ķekavā un Rīgā.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13:00 "RTU/Inspecta" – SK "Pārgauja"(Rīgas Olimpiskajā sporta centrā) Patreizējā čempione un Virslīgas līdere "RTU/Inspecta" uzņems 4.vietas īpašnieci "Pārgauju", kura pašlaik ir optimālā sastāvā un vakar uz vienas kājas apspēlēja "Valmieru" (12:3). Pirmā apļa spēlē, kas notika Stalbē, uzvaru ar 7:5 svinēja "RTU/Inspecta". "Pārgaujas" sastāvā ir turnīra rezultatīvākais spēlētājs Lauris Ābols, kuram jau 68 (47+21) punkti, bet rīdzinieki var palepoties ar diviem labākajiem vārtsargiem – Edgars Gailītis atvairījis 88,75 % pretinieku metienu, bet Andis Blinds – 86,72 %.

Pulksten 14:00 "Talsi/Triobet" – "Rubene" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
Pie "Talsi/Triobet" (10.vieta) viesosies Kocēnu "Rubene" (7.vieta). Pirmā riņķa spēlē pārāki ar minimālu rezultātu (5:4) izrādījās kocēnieši. Talsenieki izcīnījuši jau divas uzvaras pēc kārtas, kamēr "Rubenei" tikpat zaudējumu pēdējās divās spēlēs.

Pulksten 18:00 "Ķekava" – "Kurši" (Ķekavas sporta namā)
Ķekavā spēkiem mērosies divas turnīra tabulas kaimiņienes - "Ķekava" (5.vieta) un Liepājas "Kurši" (6.vieta). Liepājnieki uzvaras gadījumā pakāpsies uz 5., bet varbūt pat uz 4.pozīciju. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē pārliecinoši labāki ar 8:4 bija "Kurši".

Pulksten 18:00 "Lielvārde" – "Ulbroka/FS Masters" (Lielvārdes novada sporta centrā)
"Lielvārde" uzņems sev mūžīgi neparocīgo pretinieci - "Ulbroka/FS Masters". Arī šosezon vienu no saviem trim zaudējumiem "Lielvārde" piedzīvojusi tieši pret ulbrokiešiem – 3:5. Kopš tā laika gan daudz kas mainījies – lielvārdieši izcīnījuši 11 uzvaru pēc kārtas, kamēr "Ulbroka/FS Masters" spēlē samērā nestabili un noslīdējusi uz 8.vietu.

Pulksten 18:00 FK "Bauska" – "Valmiera" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
No komandas "Bauska" (11.vieta) trenera amata atkāpies Ingus Panteļejevs. Šādā situācijā baušķeniekiem jāuzņem "Valmiera" (12.vieta) – komanda, kura var uzvarēt jebkuru, bet jebkuram var arī zaudēt. Valmierā ar 8:5 uzvarēja "Bauska", bet vai baušķenieki to iespēs arī šovakar, ja zināms, ka viņu pretinieki šim mačam gatavojušies īpaši?

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13:00 "Ķekavas Bulldogs" – "Rubene" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogs", kura savā debijas sezonā pie punktiem Virslīgā vēl nav tikusi, uzņems turnīra vicelīderi – Kocēnu "Rubeni". Abu komandu pirmajā tikšanās reizē kocēnietes uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši – 21:1.

Pulksten 16:00 "RSU/Runway" – FK "Ķekava/BFF" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Čempionei un Virslīgas līderei "RSU/Runway" šodien pretī stāsies medaļu pretendente FK "Ķekava/BFF". Arī šīs abas komandas šosezon pagaidām tikušās tikai vienu reizi, kad ar 13:4 uzvarēja rīdzinieces. "RSU/Runway" rindās ir turnīra rezultatīvākā uzbrucēja – Luīze Biļinska sešās spēlēs sakrājusi 25 (12+13) punktus.

Izmantotie resursi:
floorball.lv