Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" piesaista arī "JeNo" līderi Lisovski

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Lekrings" piesaista arī "JeNo" līderi Lisovski
Kaspars Lisovskis (#18)
Foto: Floorball.lv

Bruņoties jaunajai sezonai turpina Elvi florbola līgas klubs Cēsu "Lekrings", kas panākuši vienošanos ar "JeNo" komandas līderi Kasparu Lisovski par pievienošanos savai komandai.

Pirms dažām dienām kļuva zināms, ka nākamajā sezonā Cēsīs spēlēs viens no FK "Rīga" vadošajiem spēlētājiem Lauris Zaicevs, bet kā nākamais pastiprinājums kļuvis Latvijas čempionāta 1.līgas kluba FK "JeNo" vadošais florbolists Kaspars Lisovskis.

"Pēc sezonas beigām saņēmu uzaicinājumu pievienoties Cēsu komandai un ilgi nebija jādomā, jo šādas iespējas neizmantošanu pēc tam sev noteikti nebūtu piedevis," sarunā ar Sportacentrs.com atzinis pats florbolists, kurš aizvadītajā sezonā izcēlās ar 58 (35+23) rezultativitātes punktiem. "Liels paldies Alfrēdam Kundziņam un visai "JeNo" komandai par tur pavadīto laiku, taču šis ir solis uz augšu, kur vienmēr esmu vēlējies nokļūt."

Aizvadītajā sezonā FK "JeNo" dramatiskā veidā palika bez zelta medaļām Latvijas čempionāta 1.līgā, kas ļautu pretendēt uz spēlēšanu virslīgā, kad spēlē par pirmo vietu pret "RSU/Babīte" trešajā trešdaļā nenosargāja triju vārtu pārsvaru, papildlaikā neizmantoja iespēju divas minūtes spēlējot piecatā pret trim, vēlāk ielaižot vārtus paši. Tikmēr Cēsu "Lekrings" aizvadīja pēdējo gadu vājāko sezonu, ceļu pretim medaļām apraujot jau ceturtdaļfināla septītās spēles papildlaika pēdējā sekundē, piekāpjoties Stalbes "Pārgaujai".

"Par jauno sezonu runāt vēl būtu pāragri, viss ko šobrīd varu pateikt, ir tas, ka esmu motivācijas pilns ieguldīt lielu darbu treniņos un pierādīt sevi pēc iespējas labāk, lai varētu dot kādu pienesumu savai jaunajai komandai," sarunu noslēdz cēsnieku jaunieguvums.