Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Biļetes visaktīvāk izpērk "Lielvārdes" fani

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Biļetes visaktīvāk izpērk "Lielvārdes" fani
"Lielvārde" atbalstītāji
Foto: Floorball.lv

Jau šajā nedēļas nogalē punkts tiks likts Elvi florbola līgai. Vīriešu finālā spēlēs "Lielvārde" un "Mogo-RTU/Rockets", līdz ar to likumsakarīgi, ka tieši šo klubu atbalstītāji visaktīvāk izpērk biļetes.

Sezonas oficiālais noslēgums norisināsies 9.aprīlī Arēnā Rīga ar spēli par zelta medaļām sieviešu turnīrā, kurā spēkosies "Rubene" un "NND". Turpinājumā spēle par bronzas medaļām starp "Ulbroka/FS Masters" un Cēsu "Lekrings", bet saldais ēdiens noteikti būs vīriešu čempionāta fināls starp "Lielvārdi" un "Mogo-RTU/Rockets". Lielākā daļa no komandām, kas dosies laukumā Arēna Rīga, aicinājušas savus atbalstītājus iegādāties biļetes konkrētos sektoros.

Aplūkojot informāciju biļešu iegādes vietā bilesuserviss.lv, var secināt, ka visaktīvāk ar sēdvietu rezervēšanu sekmējas "Lielvārdes" kluba atbalstītājiem. No norādītajiem četriem sektoriem, brīvas palikušas vien34 sēdvietas. Šeit gan jāpiemin, ka "Lielvārdes" kluba aicinājums rezervēt vietas konkrētos sektoros daļēji sakrīt ar FK "NND" sieviešu komandas faniem norādītajiem sektoriem. Aktīvi sēdvietas aizpilda arī "Mogo-RTU/Rockets" atbalstītāji, jo viņu norādītajos sektoros palikušas mazāk par 80 vietām. Tajā pašā laikā ļoti kūtri ar biļešu iegādi ir Cēsu "Lekrings" atbalstītāji. Vai nu cēsnieki biļešu iegādi atliek uz pēdējo brīdi vai arī spēle par bronzas medaļām neliekas saistoša, ņemot vērā, ka pēdējos trīs gados viņu favorīti kāruši kaklā zelta medaļas. "Ulbroka/FS Masters" un "Rubenes" sieviešu komandu sociālajos tīklos nav norādīti konkrēti sektoru numuri, kurus aicināts aizpildīt viņu atbalstītājiem.

     [+] [-]

, 2016-04-07 10:48, pirms 8 gadiem
Ja nemaldos, Ulbroka/FS Masters ir ievietojuši sektorus , kur pirkt biļetes!

https://www.facebook.com/fsmasters/...