Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekava" likvidē piecu vārtu deficītu un pārspēj ogrēniešus

"Ķekava" likvidē piecu vārtu deficītu un pārspēj ogrēniešus
Toms Gredzens (#70). Foto: Ķekavas Bulldogs

ELVI florbola līgā vīriešiem arī nākamajā sezonā spēlēs "Ķekava", kas šovakar savā laukumā mačā pret komandu "Ogres Vilki" otrajā periodā atradās iedzinējās ar 2:7, bet spēja atspēlēties un uzvarēt ar 10:9. Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Toms Gredzens un Kristaps Laugalis.

"Ķekava" un "Ogres Vilki" ir starp tām četrām komandām (vēl arī "Bauska" un "Irlava/Avant"), kam izslēgšanas spēlēs līdz divām uzvarām nācās cīnīties par vietas saglabāšanu Virslīgā. Ķekavieši ogrēniešus savā laukumā sagaidīja ar vienu panākumu pūrā, jo pagājušajā nedēļā viesos savus pretiniekus sakāva ar 15:3.

Šīvakara mačs izvērtās pavisam citāds. Rezultātu 4.minutē atklāja ķekavietis Edžus Bunka (1:0), bet jau pēd 13 sekundēm sekoja ogrēnieša Markusa Januševska atbilde – 1:1. 45.minūtes sākumā mājiniekus vēlreiz vadībā izvirzīja Artūrs Narogs (2:1), bet līdz pirmajam pārtraukumam vērā ņemamu pārsvaru jau ieguva Ogres komanda – 6:2, vēl trīs vārtus iemeta Markuss Januševskis, bet pa vieniem – Edgars Birkenfelds un Stefans Roberts Dimza. Otrās trešdaļas sākumā ogrēniešiem bija pat piecu vārtu pārsvars (7:2), bet tās turpinājumā laukuma saimnieki viesu handikapu spēja samazināt līdz minimumam (7:8). 57.minūtē Ķekavas florbolisti jau izvirzījās vadībā ar divu vārtu pārsvaru – 10:8. "Ogres Vilki" vienus vārtus vēl atguva, bet uzvaru ar 10:9 svinēja "Ķekava".

Līdz ar to Ķekavas komanda, kas sērijā bija pārāka ar 2:0, ir saglabājusi vietu Virslīgā, bet "Ogres Vilkiem" vēl ir cerība to izdarīt, tikai būs jāpieveic "Bauska" vai "Irlava/Avant". Šo abu komandu sērijā vadībā ar 1:0 atrodas irlavnieki. Par labāko spēlētāju ķekakaviešu rindās tika atzīts Tomass Gredzens, kura kontā 4 (3+1) punkti. Viņa komandas biedram Kristapam Laugalim 4 (1+3) punkti, 3 (1+2) punkti Renātam Deginam, divus vārtus guva Artūrs Narogs, bet pa 2 (1+1) punktiem savāca Edžus Bunka un Everts Emīls Gertsons. Labākā spēlētāja balvu Ogres komandā saņēma Stefans Roberts Dimza, kuram 6 (2+4) punkti. 6 (5+1) punktus sakrāja Markuss Januševskis, bet Kārlim Baronam 2 (1+1) punkti.

"Ķekava" - "Ogres Vilki" - 10:9 (2:6, 5:2, 3:1)
Metienu attiecība:
55:35 (18:14; 20:10; 17:11)
Rezultatīvākie:
"Ķekava" – Toms Gredzens 4 (3+1), Kristaps Laugalis 4 (1+3), Renāts Degins 3 (1+2), Arturs Narogs 2 (2+0), Edžus Bunka 2 (1+1), Everts Emīls Gertsons 2 (1+1), Reinis Žīgurs 2 (0+2), Ernests Ronis 1 (1+0).
"Ogres Vilki" – Markuss Januševskis 6 (5+1), Stefans Roberts Dimza 6 (2+4), Kārlis Barons 2 (1+1), Edgars Birkenfelds 1 (1+0), Rinalds Osis 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".