Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubene" izlaiž trīs vārtu pārsvaru, taču uzvar pagarinājumā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Rubene" izlaiž trīs vārtu pārsvaru, taču uzvar pagarinājumā
"Rubene" pēc vārtu guvuma
Foto: Floorball.lv

Kārtējo reizi Elvi florbola līgā nelika vilties "Rubenes" un "Triobet/Ulbroka" divcīņa, jo laukuma saimnieki spēles gaitā nenosargāja triju vārtu pārsvaru, taču Matīsa Mālnieka vārtu guvums papildlaika 25.sekundē nodrošināja mājiniekiem laimīgu 7:6 uzvaru.

Spēles sākumā "Triobet/Ulbroka" jau tā novājinātais sastāvs bija spiests iztikt arī bez viena no līderiem Kārļa Bulāna, kurš bija aizkavējies ceļā. Iespējams, tas, varbūt kas cits, taču mača sākumā viesi nebija īsti gatavi mačam, nepilnu astoņu minūšu laikā nonākot iedzinējos ar 0:3. Jau trešajā minūtē no vārtu priekšas bumbiņu praktiski tukšos vārtos raidīja Matīss Mālnieks.Trīs minūtes vēlāk kārtējo punktu par piespēli nopelnīja Ārnijs Kuratņiks, bet bumbiņu vārtos ar nūjas neērto pusi raidīja Kaspars Antons. Vēl pēc brīža Ivara Jēkabsona piespēli no aizvārtes vārtu guvumā pārvērta Renārs Jēkabsons. Praktiski ar pirmo pieskārienu bumbiņai to vārtos raidīja Kārlis Bulāns, taču perioda izskaņā nopelnītais divu minūšu noraidījums neļāva saglabāt nelielu deficītu, jo Ritvars Bērziņš atjaunoja triju vārtu pārsvaru – 4:1.

Uz otro periodu "Rubene" arēnā atgriezās krietni ātrāk kā "Triobet/Ulbroka", kuriem, acīmredzot bija nopietna saruna ģērbtuvēs. Tas deva rezultātu, jo perioda trešajā minūtē Juris Gribusts piesaistīja sev vairāku spēlētāju uzmanību, izdarot precīzu piespēli Nikam Ķuzulim, kuram pietika laiks novērtēt situāciju un izdarīt precīzu metienu. Tuvojoties trešdaļas vidum, mājinieki nopelnīja noraidījumu un vairākuma pēdējā sekundē Kāris Bulāns raidīja bumbiņu vārtos, rezultāta starpību sadeldējot līdz minimumam. Arī turpinājumā sekoja vairāki noraidījumi abu komandu rindās, taču vārtu guvumos tos neizdevās pārvērst.

Trešais periods aizritēja ar ļoti daudziem noraidījumiem un komandām maz bija iespēju spēlēt vienādos sastāvos. Perioda piektajā minūtē Atis Stepāns ar precīzu metienu panāca 5:3. Deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām, spēlējot četratā pret trim pretiniekiem, Ivars Jēkabsons atjaunoja triju vārtu pārsvaru. "Triobet/Ulbroka" nepadevās un nākamo piecu minūšu laikā trīs reizes precīzs no vārtu priekšas bija Kristers Eglītis, pēdējos vārtus gūstot 33 sekundes pirms pamatlaika beigām. Viņam otrais "hat-trick" pēc kārtas. Panāktais izlīdzinājums 6:6 nozīmēja, ka trešā savstarpējā spēle pēc kārtas ar pamatlaiku nebeigsies.

Papildlaikā tika nospēlētas vien 25 sekundes, kad ar metienu no laukuma centra raidīja bumbiņu "indē", nodrošinot laukuma saimniekiem uzvaru ar rezultātu 7:6.

"Rubene" - "Triobet/Ulbroka" - 7:6 (4:1, 0:2, 2:3, 1:0)
Metienu attiecība:
32:39 (10:11, 9:16, 11:12, 2:0)
Rezultatīvākie:
"Rubene" – Matīss Mālnieks 3 (2+1), Atis Stepāns 3 (1+2), Ritvars Bērziņš 2 (1+1), Ivars Jēkabsons 2 (1+1), Renārs Jēkabsons 1 (1+0), Kaspars Antons 1 (1+0), Ārnijs Kuratņiks 1 (0+1), Juris Zilberts 1 (0+1).
"Triobet/Ulbroka" - Kristers Eglītis 3 (3+0), Kārlis Bulāns 2 (2+0), Kārlis Petrovskis 2 (0+2), Niks Ķuzulis 1 (1+0), Ivo Preiss 1 (0+1), Juris Gribusts 1 (0+1), Artūrs Jurševskis 1 (0+1).

     [+] [-]

, 2016-10-05 22:30, pirms 8 gadiem
Dāvi,kāpēc izņēmi sieviešu komandas bildi? Bija jau labi!

     [+] [-]

, 2016-10-05 22:31, pirms 8 gadiem
Žurnaļuga,ibio!