Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīri turpina cīņu ELVI florbola līgā

Vīri turpina cīņu ELVI florbola līgā
Foto: floorball.lv

Kamēr ELVI florbola līgas sieviešu turnīrā ir pārtraukums, kas saistīts ar mūsu nacionālās izlases startu pasaules čempionātā Tamperē, vīriešu turnīrs turpinās pilnā sparā – šīs nedēļas nogalē paredzētas sešas spēles, trīs no tām jau šovakar (Rīgā, Kocēnos un Stalbē).

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 18:30 FK "Rīga" – "Talsi/Krauzers" (Rīgas OSC)

FK "Rīga" (8.) 11 mačos ieguvusi 17 punktus. Šobrīd rīdzinieki var palepoties ar divām pēc kārtas svinētām uzvarām, iepriekšējā spēlē viņi viesos ar 5:3 pieveica "Mogo-RTU/Rockets" florbolistus. Rezultatīvākais Rīgas komandā un otrais labākais visā turnīrā ir Toms Bitmanis, kuram 33 (21+12) punkti. Turnīra rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā ir vēl divi FK "Rīga" pārstāvji – 7.vietā ar 27 (16+11) punktiem Alvis Dāle, bet 10.vietā ar 23 (12+12) punktiem – Edijs Hammers. Pirmajā aplī Rīgas un Talsu komandu duelī ar 10:8 uzvarēja rīdzinieki.
"Talsi/Krauzers" (7.) 12 spēlēs izcīnījusi 17 punktus. Arī talseniekiem jau divas uzvaras piekārtas – pēdējā no tām tika svinēta savā laukumā pār Stalbes "Pārgauju" – 7:6. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 21 (16+5) punktiem ir Krišs Treimanis.

Pulksten 20:00 "Rubene" – "Mogo-RTU/Rockets" (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (5.) 11 spēles izcīnījusi 20 punktus. Iepriekšējā mačā kocēnieši, spēlējot viesos, pagarinājumā ar 6:7 atzina "Ulbrokas/FS Masters" florbolistu pārākumu. Pa 29 punktiem Kocēnu komandas labā guvuši Ritvars Bērziņš un Atis Stepāns, kuri līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā dala 5. un 6.vietu. "Rubenes" un "Mogo-RTU/Rockets" pirmā apļa spēlē ar 7:3 uzvarēja kocēnieši.
Rīgas "Mogo-RTU/Rockets" (2.) 12 spēlēs izcīnījusi 22 punktus. Pēdējā mačā studenti savā laukumā ar 3:5 piekāpās FK "Rīga" florbolistiem. Rezultatīvākais komandā un ceturtais labākais visā līgā ar 29 (18+11) punktiem ir Gvido Lauga.

Pulksten 20:15 SK "Pārgauja" – "Lekrings" (Stalbes vsk.)

Stalbes SK "Pārgauja" (11.) 12 spēles tikusi pie divām uzvarām un septiņiem punktiem. Šobrīd stalbiešiem jau seši zaudējumi pēc kārtas, iepriekšējais tika piedzīvots viesos pret "Talsiem/Krauzeru" – 6:7. Rezultatīvākais Stalbes komandā ar 22 (12+10) punktiem ir Olafs Zvīnis. "Pārgaujas" un "Lekringa" pirmā apļa mačā ar 11:10 uzvarēja stalbieši.
Cēsu "Lekrings" (3.) 11 spēlēs tikusi pie 22 punktiem. Iepriekšējā mačā cēsnieki savā laukumā ar 5:1 pieveica "Ķekavas Bulldogs" florbolistus. Rezultatīvākais komandā ar 22 (7+15) punktiem ir Andris Malkavs. Cēsu komandas vārtsargs Miks Ozols ar 84.34% atvairītu metienu ir trešais labākais visā līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
"Lekringa" spēlētājs Edgars Puriņš. Foto: LFS
4

"Lekrings" grauj un izcīna Latvijas čempionāta bronzas medaļas

LETA. Cēsu "Lekrings" sestdien Rīgā uzvarēja cīņā par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra bronzas medaļām. "Lekrings" ar 8:1 (2:0, 1:1, 5:0) sagrāva "Valmieru"/"Betsafe".