Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Mogo-RTU/Rockets" pārvar "Lielvārdes" barjeru, finālā pret čempioniem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Mogo-RTU/Rockets" pārvar "Lielvārdes" barjeru, finālā pret čempioniem
"Mogo-RTU/Rockets"
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Par ELVI florbola līgas vīriešiem otro finālisti kļuvusi komanda "Mogo-RTU/Rockets", kas šovakar savā laukumā pusfināla sērijas septītajā mačā ar 11:4 sakāva nepiekāpīgos "Lielvārdes" florbolistus. Finālspēlē, kas 11.aprīlī notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, "Mogo-RTU/Rockets" krustos nūjas ar pašreizējo čempioni "Cēsu alu/Lekringu".

Ar pusfināla sērijas starp "Mogo-RTU/Rockets" un "Lielvārdi" pirmajām sešām spēlēm izrādījās par maz, lai noskaidrotu finālisti, jo rezultāts pēc tam bija kaujinieciski neizšķirts – 3:3. Šovakar pārpildītajā NBS Sporta kompleksā, Rīgā, kur no oficiāli fiksētajiem 611 skatītājiem pārliecinoši lielākā daļa bija lielvārdiešu atbalstītāji, spēli labāk sāka tieši Lielvārdes komanda, kas pirmajā periodā atklāja rezultātu (1:0), bet mača vidū atradās vadībā ar 2:0. Tikai tad "pamodās" laukuma saimnieki, kuri 26 minūšu laikā guva 10 (!) bezatbildes vārtus, pārliecinoši nosverot uzvaras kausu savā pusē. Jāpiebilst, ka jau no 45.minūtes, kad rezultāts bija 6:2, "Lielvārde" sāka mainīt savu vārtsargu pret laukuma spēlētāju. Lai arī rīdzinieki tukšos vārtos raidīja tikai vienu bumbiņu, šīs risks šoreiz neattaisnojās. Spēles laikā par ELVI florbola līgas visu laiku rezultatīvāko spēlētāju ar 1013 punktiem kļuva "Mogo-RTU/Rockets" pirmās maiņas centra uzbrucējs Atis Blinds, kuram šajā mačā 4 (2+2) punkti. Pēdējos trīs vārtus šajā mačā guva lielvārdieši – vienu bumbiņu viņi raidīja paši savos vārtos, bet vēl divus golus iemeta aizsargs Ervīns Torsters, padarot rezultātu kaut nedaudz pieklājīgāku – 4:11. Finālspēlē, kas 11.aprīlī notiks Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, "Mogo-RTU/Rockets" mērosies spēkiem ar čempioni "Cēsu alu/Lekringu", bet pirms tam par bronzas medaļām cīnīsies "Lielvārde" un Kocēnu "Rubene".

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Andis Blinds, kurš sev atvēlētajā laikā atvairīja 17 no 19 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija dvīņubrālis Atis Blinds ar 4 (2+2) punktiem, Juris Gribusts ar 3 (1+2) punktiem, kā arī Kārlis Bulāns un Jānis Jansons, kuriem pa 2 (1+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Lielvārdes komandā saņēma Sandris, kura kontā viena piespēle, bet rezultatīvākie bija Ervīns Torsters ar diviem goliem un Mikus Valpēters, kuram 2 (1+1) punkti.

"Mogo-RTU/Rockets" - "Lielvārde" 11:4 (0:1, 5:1, 6:2), sērijā 4:3
Metienu attiecība:
41:24 (12:8, 16:9, 13:7)
Rezultatīvākie:
"Mogo-RTU/Rockets" – Atis Blinds 4 (2+2), Juris Gribusts 1 (1+2), Kārlis Bulāns 2 (1+1), Jānis Jansons 2 (1+1), Gvido Lauga 2 (1+1), Edžus Bunka 1 (1+0), Jānis Jaunzems 1 (1+0), Toms Mežotnis 1 (1+0), Gints Timoško 1 (1+0), Mārtiņš Brigmanis 1 (1+0), Gatis Akūlovs 1 (0+1), Mārtiņš Lapsiņš 1 (0+1).
"Lielvārde" – Ervīns Torsters 2 (2+0), Mikus Valpēters 2 (1+1), Aivis Kusiņš 1 (1+0), Kaspars Mudelis 1 (0+1), Sandris Virsnītis 1 (0+1), Artis Savins 1 (0+1).

ELVI florbola līgas spēles par medaļām notiks 11.aprīlī Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā. Vairāk lasīt: ŠEIT. SIA "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un internetā (ŠEIT) notiek biļešu iepriekšpārdošana.
Komandas, kuras regulārajā turnīrā ierindojās augstākā vietā, būs mājinieku statusā un spēli sāks C sektora pusē. Ar biļetēm uz atsevišķām spēlēm ieeja spēļu zālē būs atļauta 30 minūtes pirms attiecīgā mača.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2015-04-08 09:59, pirms 9 gadiem
Nekas, nekas, Lielvārde tomēr labākie! Laba sezona, labi nostartējuši! Nākamgad parādīsim, kura ir LV florbola dzimtā puse!