Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"FBK Valmiera" var nodrošināt pusfinālu, pārējiem cīņas vēl priekšā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"FBK Valmiera" var nodrošināt pusfinālu, pārējiem cīņas vēl priekšā
Ar sešiem rezultativitātes punktiem Arnijs Kuratņiks vakar pietuvināja savu komandu pusfinālam
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola līgā šodien tiks aizvadītas ceturtās ceturtdaļfinālu spēles, no kurām trīs tiks translētas arī Sportacentrs.com. Vienīgais mačs, kas netiks translēts tiks aizvadīts Valmierā, kur laukuma saimnieki kā pirmie var nodrošināt iekļūšanu turnīra pusfinālā. Skaidrs, ka pārējiem pāriem spēles būs jāaizvada arī nākamajā nedēļas nogalē.

VV: "Pārgauja" – "Lielvārde/FatPipe" pulksten 12:30 Cēsīs (sērijā 2:1)
Uzvarējuši pirmās divas spēles pretinieku laukumā, Stalbes florbolisti vareni sāka arī sērijas trešo maču Cēsīs, pirmajās 20 minūtēs izveidojot ļoti daudz vārtu gūšanas momentu, taču izmantota tika tikai viena izdevība. Tajā pašā laikā "Lielvārde/FatPipe", kuri varēja gausties par slikto momentu realizāciju pirmajās spēlēs (120 minūtēs pieci gūtie vārti), šoreiz daudz saudzīgāk izturējās pret saviem momentiem. Sevišķi jāizceļ komandas otrais virknējums, kurš mačā guva septiņus no astoņiem vārtiem. Abām komandām ir vēl rezerves, jo mačā nespēlēja ne Gvido Lauga "Pārgaujai", ne Toms Akmeņlauks Lielvārdes komandā, bet šie spēlētāji pieradinājuši līdzjutējus kā savu komandu līderus. Spēles gaitu, iespējams, var ietekmēt neierasti agrais spēles sākuma laiks, jo ierasts, ka spēles tomēr sākas vēlā pēcpusdienā vai vakarā, bet šoreiz komandām jādodas laukumā jau pusdienlaikā. Uzvarot šo spēli, "Lielvārde/FatPipe" ne tikai izlīdzinātu rezultātu sērijā, bet arī atgūtu sava laukuma priekšrocības.

VV: "Talsu NSS/Krauzers" – "Betsafe/Ulbroka" pulksten 16:00 Talsos (sērijā 1:2)
Diezgan neizprotami attīstās notikumu gaita pārī, kuru komandās spēlē visvairāk Latvijas izlases dalībnieku. Neatstājuši kurzemniekiem nekādas cerības pirmajās divās spēlēs savā laukumā, aizbraucot uz Talsiem, valsts čempioni izskatījās gaužām bezspēcīgi pret "Talsu NSS/Krauzers". Līdz spēles vidum rezultāts vēl attīstījās līdzīgi, bet otrā perioda pēdējās septiņās minūtēs mājinieki pamanījās gūt četrus vārtus, izšķirot mača likteni. Beidzot līderu cienīgu sniegumu nodemonstrēja Toms Bitmanis, formu atgūst Jānis Ragovskis un sērijas turpinājums varētu izvērsties diezgan neprognozējams.

VV: "Lekrings" – "Rubene" pulksten 17:00 Cēsīs (sērijā 1:2)
Līdzīgi kā iepriekšējā pārī, arī šeit pirmajās divās spēlēs nopietna spēkošanās par uzvaru nebija novērojama, jo "Rubene" izrādījās ievērojami pārāka. Cēsīs "Rubene" pirmajā trešdaļā nopelnīja soda metienu uz saviem vārtiem un divus noraidījumus, kas lielā mērā izšķīra spēles likteni. Cēsnieki pēc 20 nospēlētām minūtēm iekrāja divu vārtu pārsvaru un atlikušajā laikā nospēlēja disciplinēti aizsardzībā, nedodot preitniekiem reālas iespējas uz izglābšanos. Jau spēles pirmā perioda beigās savainojumu atsvaidzināja Ingars Matisons, kurš spēles turpinājumā laukumā devās vien skaitliskā vairākuma laikā. Mača izskaņā Cēsu laukuma apmaļu izturību ar savām ribām pārbaudīja arī Juris Zilberts, kuru spēlēšana šodien ir zem jautājuma zīmes. Tikmēr pilnīgi skaidrs, ka cēsniekiem arī šodien nevarēs palīdzēt Toms Rīsmanis, kuram mačs jāizlaiž diskvalifikācijas dēļ. Viņš laukumā varēs atgriezties sērijas piektajā spēlē nākamajā nedēļas nogalē.

VV: "FBK Valmiera" – "Ķekava" pulksten 19:30 Valmierā (sērijā 3:0)
Viena ceturtdaļfinālu sērija šovakar var arī noslēgties un, lai cik tas nebūtu dīvaini, tā ir sērija, kurā tiekas komandas, kas regulārajā sezonā nospēlēja vislīdzīgāk. Ceturtajā vietā finišējušie "Ķekavas" florbolisti pirmajās divās spēlēs izsēja triju vārtu pārsvaru, ar minimāliem 8:9 un 4:5 zaudējot nominālajā savā laukumā Lielvārdē. Trešajā mačā Valmierā atkal pirmie vārtus guva Ķekavas spēlētāji, to paveicot jau pēc 32 nospēlētām sekundēm. Tomēr šoreiz turpinājums izvērtās gaužām neveiksmīgs, jo otrā perioda ievadā mājinieki bija ne vien atspēlējušies, bet arī panākuši 7:1 vadību. Mača liktenis bija izšķirts un turpinājumā komandām atlika nokārtot formalitātes. Uzvarētājiem Arnijs Kuratņiks guva četrus vārtus un izdarīja divas piespēles, kamēr pretinieku līderis šajā sērijā Edžus Bunka palika sausā, atzīmējoties vien ar četrām soda minūtēm.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-04 11:29, pirms 6 gadiem
Vai kāds no florbola vadības, tiesnešu komitejas (Pēteris Poudžunas) sniegs komentāru par vakardienas spēles epizodi starp Talsiem un Ulbroku, kad apzināti Juris Gribusts ar nūju iesita pa seju Krišam Treimanim! Šis moments redzams videoieraksta 1:32:37. Elvi florbola līga: Talsu NSS/Krauzers -...

     [+] [-]

, 2018-03-04 11:42, pirms 6 gadiem
abcdefgh rakstīja: Vai kāds no florbola vadības, tiesnešu komitejas (Pēteris Poudžunas) sniegs komentāru par vakardienas spēles epizodi starp Talsiem un Ulbroku, kad apzināti Juris Gribusts ar nūju iesita pa seju Krišam Treimanim! Šis moments redzams videoieraksta 1:32:37. http://sportacentrs.com/florbols/03032018-elvi_florbola_liga_talsu_nss_krauzers_bet
Paprasi taču pašam Gribustam. Kāpēc citiem jākomentē viņa rīcība?

  -1 [+] [-]

, 2018-03-04 11:57, pirms 6 gadiem
abcdefgh rakstīja: Vai kāds no florbola vadības, tiesnešu komitejas (Pēteris Poudžunas) sniegs komentāru par vakardienas spēles epizodi starp Talsiem un Ulbroku, kad apzināti Juris Gribusts ar nūju iesita pa seju Krišam Treimanim! Šis moments redzams videoieraksta 1:32:37. http://sportacentrs.com/florbols/03032018-elvi_florbola_liga_talsu_nss_krauzers_bet
Kada sakara, lai kads par so sniegtu komentaaru? Tur nekaa nebija

  +1 [+] [-]

, 2018-03-04 12:30, pirms 6 gadiem
Number 0 rakstīja: Kada sakara, lai kads par so sniegtu komentaaru? Tur nekaa nebija
invalīdiem kam nav redze, tur nēkā nebija, bet tie kas saprot kas notika, tiem bija!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-04 12:31, pirms 6 gadiem
rozmari rakstīja: Paprasi taču pašam Gribustam. Kāpēc citiem jākomentē viņa rīcība?
citiem ir jāpieņem lēmums un jākomentē, tur kā minimums 5 spēļu diskvalifikācija!

  -1 [+] [-]

, 2018-03-04 13:01, pirms 6 gadiem
abcdefgh rakstīja: citiem ir jāpieņem lēmums un jākomentē, tur kā minimums 5 spēļu diskvalifikācija!
Kāpēc spēles jādiskvalificē? Kas tu tāds esi, lai noteiktu, kas un kuram jādara?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-04 13:43, pirms 6 gadiem
rozmari rakstīja: Kāpēc spēles jādiskvalificē? Kas tu tāds esi, lai noteiktu, kas un kuram jādara?
tāpēc jau es uzdodu jautājumu federācijai!

  -1 [+] [-]

, 2018-03-04 14:16, pirms 6 gadiem
Federācija tak sportacentru neskatās, jo pašiem sava mājaslapa.
Nevienu tiešraidi no Valmieras ar nespēj nodrošināt 2 dienu laikā

  +1 [+] [-]

, 2018-03-04 15:58, pirms 6 gadiem
MarksT rakstīja: Federācija tak sportacentru neskatās, jo pašiem sava mājaslapa.
Nevienu tiešraidi no Valmieras ar nespēj nodrošināt 2 dienu laikā
Tur cits stāsts, nauda! Tas pleiofs varēja arī nesākties, ja nesamaksātu tiesnešiem, bet par cik pēdējā dienā pirms sākuma samaksāja, tad TV vairs naudas nebija!