Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Valmieriešiem "būt vai nebūt" spēle pret "Mogo-RTU/Rockets"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Valmieriešiem "būt vai nebūt" spēle pret "Mogo-RTU/Rockets"
Foto: floorball.lv

Šovakar ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla sērijas ceturto spēli aizvadīs komandas "Valmiera/ViA" un "Mogo-RTU/Rockets", šobrīd rezultāts - 0:3. Lielvārdē regulārā turnīra pēdējā spēle paredzēta junioru izlases komandai "Latvija U19", kas spēkosies ar pastarīti "Jelgavas novadu". Abus mačus interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 20:30 FBK "Valmiera/ViA" - "Mogo-RTU/Rockets" (Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā), sērijā 0:3

Ceturtdaļfināla sērijas pirmajās trijās spēlēs uzvaru svinēja regulārā turnīra uzvarētāja "Mogo-RTU/Rockets", kas Rīgā guva panākumu ar 7:4 un 9:6, bet pretinieku laukumā bija pārāka tikai mača pagarinājumā – 5:4. "Mogo-RTU/Rockets" rindās ceturtdaļfināla sērijā pārliecinoši rezultatīvākais ar 12 (5+7) punktiem ir uzbrucējs Atis Blinds, bet "Valmiera/ViA" sastāvā ar punktu gūšanu vislabāk veicies aizsargam Gatim Liepiņam – 6 (3+3) punkti. Rīgas komandas vārtus pirmajā spēlē sargāja Andis Blinds, kurš atvairīja 33 no 37 pretinieku metieniem, bet šobrīd pieredzējušais vārtsargs traumas dēļ izsists no ierindas – nav zināms, kad viņš varēs atkal spēlēt. Sērijas turpinājuma viņa vietu vārtos ieņēma Indriķis Siliņš, kurš neitralizējis 65 no 75 metieniem. Valmieras komandas treneri vietu vārtos līdz šim uzticējuši tikai Agrim Rogainim, kurš trijās spēlēs atvairījis 33 no 113 no 134 metieniem. Noraidījumu pirmajās vairāk bijis "Mogo-RTU/Rockets" florbolistiem – deviņi. "Valmiera/ViA" ar divu minūšu noraidījumu līdz šim sodīta četras reizes.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 20:30 "Latvija U19" - "Jelgavas novads" (Lielvārdes NSC)

Kā komandai "Latvija U19", tā arī "Jelgavas novadam" nupat bijuši pozitīvi notikumi. Juniori par tādu var uzskatīt savas izlases paplašinātā sastāva nosaukšanu – uz 20 valstsvienības spēlētāju vietām palikuši vairs tikai 26 kandidāti. Izlases divdesmitnieks tiks paziņots tieši pēc mēneša. Jau iepriekš bija zināms, ka uz šīvakara spēli netiks izsaukti abi Liepājas "Kuršu" pārstāvji (Ričards Dēvits un Edgars Dēvits), Jākobs Karlsons no Zviedrijas, kā arī lielvārdietis Oskars Dūdens, kurš turpina dziedēt kājas traumu. "Jelgavas novada" florbolistiem ne mazāk pozitīvs noskaņojums – pagājušās nedēļas nogalē turnīra pastarīši izcīnīja pirmo uzvaru, viesos ar 6:5 pieveicot "Talsus/Triobet". Lai arī jelgavnieku iespējas nosargāt vietu ELVI florbola līgā ir vairāk teorētiskas, panākumi iedvesmo, tāpēc viņi var izrādīties ciets rieksts junioriem, kuriem šajā turnīrā ir divas uzvaras – pār "Talsiem/Triobet" (9:5) un pār "Ķekavas Bulldogs" (4:3).
Spēles tiešraide: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...