Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Šķēls: "Pretinieks šoreiz vienkārši bija labāks"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Šķēls: "Pretinieks šoreiz vienkārši bija labāks"
Mogo-RTU/Rockets svin iekļūšanu finālā
Foto: Floorball.lv

Ar negaidīti pārliecinošu 9:1 uzvaru "Mogo-RTU/Rockets" triumfēja sestajā pusfināla spēlē Elvi florbola līgas mačā pret "Ulbroka/FS Masters", iekļūstot turnīra finālā. Pēc mača savus komentārus sniedza uzvarētāju kapteinis Oskars Fīrmanis un ulbrokiešu rezultatīvākais spēlētājs Kaspars Šķēls.

Uzvarētāju komandas kapteinis Oskars Fīrmanis, pēc pēdējās pusfināla spēles vēlējās pateikties pretiniekam par šo sēriju: "Lai arī pēc rezultāta pēdējā spēlē pretinieku uzvarējām pārliecinoši, tik viegli nemaz nebija. Sākotnēji pratām labāk izmantot savas izdevības, kā arī veiksmīgāk nospēlējām aizsardzībā. Spēles otrajā daļā galvenais bija nezaudēt modrību un novest maču līdz uzvarošām beigām. Bijām ļoti mobilizējušies šai spēlei, jo sapratām, ka uzvarēs tā komanda, kas mazāk kļūdīsies un labāk nospēlēs aizsardzībā. Tagad šī uzvarētā sērija ir jāaizmirst un jāgatavojas sezonas pēdējai spēlei."

Tikmēr "Ulbroka/FS Masters" līderis šajā sērijā Kaspars Šķēls izskaidrojumu neveiksmīgajai pēdējai sērijas cīņai nevarēja atrast: "Šķiet, ka rezultāts īsti neatspoguļo spēles gaitu. Ļoti gribējām uzvarēt, bet mums tas neizdevās. Ātri nokļuvām iedzinējos, centāmies lauzt spēli, bet diemžēl tas neizdevās. Visu cieņu komandas biedriem, kas cīnījās līdz pēdējam, bet šoreiz pretinieks vienkārši bija spēcīgāks. Novēlu "Mogo-RTU/Rockets" komandai veiksmi finālā. Neskatoties uz neveiksmi galvas neesam nokāruši, tagad jāizpilda minimālais mērķis un jāizcīna vismaz 3.vieta. Esam to parādā mūsu lieliskajiem līdzjutējiem, kas mūs atbalsta".

Atgādinām, ka 9.aprīlī Arēnā Rīga spēlē par trešo vietu "Ulbroka/FS Masters" sacentīsies par pēdējo trīs sezonu Latvijas čempioniem Cēsu "Lekrings", savukārt par zelta medaļām "Mogo-RTU/Rockets" spēkosies ar "Lielvārdi".