Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Radīta dokumentālā filma par florbolisti Annu Ankudinovu

Radīta dokumentālā filma par florbolisti Annu Ankudinovu
Anna Ankudinova

Latviešu jaunā florboliste Anna Ankudinova ir viena no Latvijas florbola nākotnes cerībām, kura jau 13 gadu vecumā debitēja valsts spēcīgākajā līgā. Florbola entuziasts Kaspars Šmits par talantīgo spēlētāju radījis dokumentālo filmu.

"Ideja par filmas "Mazais lauvēns" (spēlētāja pārstāv komandu "Rīgas Lauvas", aut.) veidošanu radās tāpēc, ka pirms apmēram trim gadiem izveidoju sešu minūšu videoklipu par Annu. Šā gada vasarā, kad notika starptautiskais florbola turnīrs "Unihoc Riga Cup", es satiku Annu un izteicu piedāvājumu filmēties, ko viņa akceptēja," par filmas aizsākumiem stāsta tās autors Kaspars Šmits. "Turpinājumā mēs vienojāmies par filmas koncepciju un septembrī sākās darbs pie dokumentālās filmas. Kopumā darbs pie šīs filmas izveides man aizņēma piecas nedēļas.

Anna ir ļoti talantīga, fiziski spēcīga un meistarīga spēlētāja, kas katrā spēlē iet un cīnās par katru laukuma centimetru. Atceros 2013.gada vasaru, kad Anna kopā ar "Rīgas Lauvām" piedalījās Vasaras līgas turnīrā un es savām acīm redzēju, kā viņa filigrāni apveda pašlaik Šveices stiprākajā līgā spēlējošo Latvijas izlases florbolisti Evelīnu Garbari, gūstot lieliskus vārtus. Esmu patiesi gandarīts, ka Anna ir iekļauta Latvijas sieviešu valstsvienības kandidātu sarakstā un es patiešām ticu, ka tuvākajā nākotnē viņai ne vien izdosies iekļūt izlases pamatsastāvā, bet arī kļūt par vienu no tās līderēm. Tāpat es ļoti ceru, ka nākotnē viņai tiks izteikts piedāvājums uzspēlēt kādā no ārzemju klubiem."

Dokumentālā filma "Mazais Lauvēns"


Slēpts komentārs: Skudriniekss
, 2016-10-31 13:27, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Nerūp.
nevis nerūp, bet gan skauž, jo par 2002. gadā dzimušu meiteni jau var uztaisīt pilnvērtīgu un interesantu matēriālu, atšķirībā no tevis, kur dokumentālā par ''Skudrinieku'' būtu vien 3min gara, kurā stāsta kā galvenais varonis sēž dīvānā ar kompi klēpī un raksta bezjēdzīgus komentārus
, 2016-10-31 15:45, pirms 7 gadiem
Tiešām RESPECT Annai par to lielo neatlaidību un centību ,ko viņa parāda gan laukumā , gan ārpus tā ... Kaut kā skaisti ,ka jau 13gados Anna ir iekļauta lielās izlases kandidātu sarakstā !
, 2016-10-31 21:42, pirms 7 gadiem
Ieguvu daudz pozitīvu emociju noskatoties šo filmu! Paldies, man patika!
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.