Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" un "Ķekava" uzvar viesos

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" un "Ķekava" uzvar viesos
Kocēnu "Rubene"
Foto: Raivo Sarelainens, floroball.lv

Kārtējo uzvaru ELVI florbola līgā sievietēm izcīnījušas abas līdervienības - Kocēnu "Rubene" viesos ar 5:2 pārspēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, bet FK "Ķekava" pretinieču laukumā ar 8:2 bija pārāka par komandu LiepU.

"Rubenei" uzvara pār "Ķekavas Bulldogs"

Kocēnu "Rubene" bija uzvarējusi "Ķekavas Bulldogs" florbolistes čempionāta pirmajās divās spēlēs (6:4 un 8:2), kā arī noteikti gribēja to izdarīt šodien, kad ķekavietēm nācās iztikt bez līgas rezultatīvākās spēlētājas Ingas Ameteres. Pirmais periods noslēdzās bez vārtu guvumiem (0:0), bet otrās trešdaļas sākumā pēc Lības Mikovas un Paulas Egles metieniem vadībā ar 2:0 izvirzījās viešņas kocēnietes. Ķekavietes gan nepadevās - Kate Jeiga un Kristīna Degina spēja atjaunot neizšķirtu (2:2), tomēr mača turpinājumā vārtus guva tikai "Rubene" - pēc otrās trešdaļas 3:2, bet visā spēlē uzvara ar 5:2.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām atzina Elizabeti Pavlovsku, kura ar 3 (1+2) punktiem bija arī rezultatīvākā. Divi goli Paulas Egles kontā, bet ar divām piespēlēm izcēlās Baiba Juruša. Par labāko starp ķekavietēm atzina vārtsardzi Elīnu Jeigi, kura atvairīja 24 pretinieču metienus. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 31 punktu vāl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas 2.vietā.

ELVI līgas līdere "Ķekava" uzvar Liepājā

Liepājas Olimpiskajā centrā šovakar notika ELVI florbola līgas sievietēm spēle, kurā spēkiem mērojās turnīra pastarīte LiepU un līdere FK "Ķekava". Pārsteigumu nebija, jo jau pirmā perioda laikā favorītes ķekavietes guva divus vārtus (2:0), bet otrajā trešdaļā savu pārsvaru dubultoja - 4:0. Tikai pēdējā perioda 9.sekundē savu rēķinu iemestajām bumbiņām atklāja liepājnieces, kuru rindās izcēlās Linda Toode (1:4), bet atlikušajā laikā uzbrukumā veiksmīgāk darbojās Ķekavas komanda, kas, skanot finālsvilpei, varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 8:2.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vienu vārtu autore Helēna Leflere, bet rezultatīvākas par viņu bija Ilze Medne ar 2 (1+1) punktiem, kā arī Ieva Jurkāne un Zanda Bergmane, kuras guva pa 3 (1+2) punktiem. Par labāko starp liepājniecēm atzina Kristīni Mantenieci, kura punktus gan neguva, bet rezultatīvākā ar 2 (1+1) punktiem bija Ieva Reineka. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 37 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...