Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

"Rubenei" vēl viens mēģinājums mājās pieveikt igaunietes

"Rubenei" vēl viens mēģinājums mājās pieveikt igaunietes
"Rubene" pret Igaunijas izlasi
Foto: Latvianopen.com

Šodien Elvi sieviešu florbola līgā otro savstarpējo spēli pēc kārtas aizvadīs Kocēnu "Rubene" un Igaunijas sieviešu izlases kandidātes. Vakar spraigā cīņā pārākas bija igaunietes, bet 12:00 "Rubene" centīsies revanšēties.

Pirms tam "Rubene" bija uzvarējusi savā vienīgajā spēlē, kamēr igaunietes savā kontā bija ierakstījušas vienu uzvaru un vienu zaudējumu, turklāt abas cīņas noslēdzot papildlaikā. Nebija tālu, lai arī sezonas trešajā spēlē ar 60 minūtēm nepietiktu uzvarētāju noteikšanai. Neilgi pirms pamatlaika beigām minimālā 6:5 vadībā bija "Rubene", taču tad nepilnas minūtes laikā viešņas guva divus vārtus, izcīnot panākumu ar 7:6.

Neviena no "Rubenes" spēlētājām netika pie vairāk kā diviem punktiem, bet sezonas ievadā par jauno komandas līderi pieteikusies Danute Tinkuse, kura pēc hat-trick nopelnīšanas pirmajā kārtā, otrajā mačā atzīmējās ar diviem rezultatīviem metieniem. Igaunijas izlasē rezultatīvākā bija Kristi Rikberga, kurai trīs rezultatīvas piespēles.

Lai nebūtu uz Latviju jābrauc aizvadīt tikai vienu cīņu, šodien 12:00 Igaunijas izlase aizvadīs vēl vienu spēli, sacenšoties ar Kocēnu klubu. Pēc vakar izcīnītās uzvaras Igaunijas izlase ar sešiem punktiem pārņēmusi līderpozīcijas turnīra tabulā, uz otro vietu atbīdot "Rubeni", kurai trīs izcīnīti punkti. Arī savstarpējo spēļu bilance vēl vairāk par labu kļuvusi igaunietēm, kuras uzvarējušas piecas cīņas, zaudējumus piedzīvojot tikai divreiz. Turklāt, spēlējot Kocēnos, bilance ir 4:0 par labu igaunietēm un "Rubene" joprojām ir pirmās uzvaras meklējumos pār savām neērtākajām pretiniecēm.


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.