Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Igaunijas futbola zvaigznes Klavana māsas spēlēs florbola izlasē

Igaunijas futbola zvaigznes Klavana māsas spēlēs florbola izlasē
Jane Klavana (no kreisās) un Diāna Klavana. Foto: Renee Kütisaar (ESHL)

Šī brīža lielākās Igaunijas futbola zvaigznes Ragnara Klavana māsas iekļautas valsts florbola izlasē dalībai pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Igaunijas sieviešu izlase šonedēļ Polijas pilsētā Gdaņskā aizvadīs kvalifikācijas sacensības, spēlējot vienā apakšgrupā ar Čehiju, Poliju, Itāliju un starptautisku sacensību debitanti Beļģiju. Vietu šī gada beigās paredzētajā finālturnīrā garantēs viena no pirmajām divām pozīcijām apakšgrupā.

Igaunijas izlase, gatavojoties pasaules čempionāta atlasei, šīs sezonas pirmajā pusē atkal sacentās Latvijas Virslīgā, šosezon rādot īpaši labu sniegumu un desmit mačos piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Igaunijā sieviešu florbola izlase interesi izsauc ar faktu, ka tajā spēlē Itālijas A sērijas komandas "Cagliari" aizsarga Klavana māsas Diana un Jane.

Jane Klavana šosezon astoņās Latvijas Virslīgas spēlēs guva deviņus vārtus un izpildīja četras rezultatīvas piespēles, bet Diana piecos mačos piebalsoja ar sešiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Ragnars Klavans ir Igaunijas izlases kapteinis, turklāt no 2016. līdz 2018. gadam viņš spēlēja slavenajā Anglijas Premjerlīgas komandā "Liverpool". Pērn vasarā viņš par diviem miljoniem mārciņu pārgāja uz "Cagliari" un šosezon laukumā izgājis desmit A sērijas spēlēs. Pašlaik gan igaunis ārstē traumu.

Šonedēļ pasaules čempionāta kvalifikācijā startēs arī Latvijas sieviešu florbola izlase, kas savu turnīru aizvadīs Slovākijā, spēlējot vienā apakšgrupā ar mājiniecēm, kā arī Ungāriju un Nīderlandi.


, 2019-01-29 22:21, pirms 5 gadiem
Un?
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.