Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Juniorēm vēl viens mēģinājums noņemt "Ķekavas" skalpu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Juniorēm vēl viens mēģinājums noņemt "Ķekavas" skalpu
Junioru izlase
Foto: Floorball.lv

Elvi sieviešu florbola līgā šovakar tiks izspēlēta viena cīņa, kad Kocēnos Latvijas U19 kandidātes uzņems nesen pieveikto FK "Ķekavu". Spēles sākums pulksten 21:15.

Abām komandām šī būs otrā spēle pēdējās nedēļas laikā. Interesanti, ka arī iepriekšējais mačs tika aizvadīts vēlā piektdienas vakarā, komandām cīņu uzsākot 21:15. Iespējams, tas bija viens no iemesliem, kādēļ pēc divām uzvarām savstarpējās cīņās trešajā duelī "Ķekava" nespēja turpināt panākumu sēriju, piedzīvojot neveiksmi ar rezultātu 5:7. Spēles pirmā daļa noslēdzās ar neizšķirtu 3:3, taču otrā perioda otrajā pusē juniores iekrāja divu vārtu pārsvaru. Pēdējā periodā viešņas vēlreiz prata rezultātu līdzsvarot, taču pēdējais vārds piederēja Latvijas juniorēm, kurām vārtus guva Katrīna Dārta Kārkliņa un Dārta Derupa, nodrošinot uzvaru valstsvienībai. Toreiz par labāko uzvarētāju rindās tika nosaukta Simona Grāpēna, kurai divi vārtu guvumi un viena rezultatīva piespēle. Ķekavas komandā Klinta Mārtiņjēkaba guva vienus vārtus un izdarīja trīs piespēles, bet par labāko atzina Viktoriju Kuročkinu, kuras rēķinā 2 (1+1) punkti.

Divas spēļu kārtas pirms turnīra noslēguma FK "Ķekava' ar 28 punktiem 18 spēlēs atrodas pārliecinošā otrajā pozīcijā, no kuras viņas vairs nevar pacelties uz augšu vai nokrist zemāk. Līdz ar to pusfinālā komandu gaida spēkošanās ar otru Ķekavas komandu. Komandas rezultatīvākā spēlētāja šosezon ir tieši Mārtiņjēkaba, kura 17 mačos iekrājusi 41 (20+21) punktu. Otra rezultatīvākā ar 28 (16+12) punktiem ir Ieva Bušmane.

Savukārt Latvijas U-19 izlasei atlikusi šīvakara spēle ar FK "Ķekava" un pēc tam trīs spēles ar "Rubeni". Turnīra tabulā komanda ar astoņās spēlēs iekrātajiem 15 punktiem atrodas ceturtajā vietā. Kaut arī tam nav būtiskas nozīmes, atlikušajās četrās spēlēs komanda varētu izvirzīt mērķi iekrāt sešus punktus, lai sakrātu līdzvērtīgu punktu skaitu ar Igaunijas dāmu izlases iespēto, kas 12 mačos savāca 21 punktu. Junioru izlasē vismaz vienā spēlē laukumā devušās jau 30 spēlētājas, bet rezultatīvākā ar 16 (10+6) punktiem ir Laura Gaugere. Tiesa, viņai, līdzīgi kā Simonai Grāpēnai (4+4) un Jūlijai Rozītei (4+3), kuras arī ir starp komandas trim rezultatīvākajām, šīvakara spēle varētu būt pēdējā junioru izlases sastāvā, jo atlikušajos mačos viņas pārstāvēs savu klubu.

     [+] [-]

, 2020-02-29 01:22, pirms 4 gadiem
Wow!
Tiešām tik dramatiski?