Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" grauj Liepājā

"Rubene" grauj Liepājā
Evita Rudzīte šajā spēle atzimējās ar četriem vārtu guvumiem

Foto: Mārtiņš Šults

Šovakar Latvijas sieviešu florbola čempionāta vienīgajā spēlē kārtējo uzvaru izcīnīja turnīra līderes "Rubene", kas izbraukumā apspēlēja "Liepājas Universitāte" florbolistes ar 17:3.

Pamatus uzvarai ”Rubene” ielika jau spēles pirmajā trešdaļā, kad tika gūti astoņi vārti, uz ko sāncenses atbildēja tikai ar diviem gūtiem vārtiem.

Jau pirmajā minūtē ”Rubene” guva vārtus, kad precīzi meta Edīte Bankava un Santa Paegle. Liepājnieces atbildēja ar precīzu raidījumu, proti, vārtus guva Iveta Briķe, tas arī bija viss. Trešdaļas turpinājumā ”Rubene” guva piecus bez atbildes vārtus un rezultāts jau kļuva 7:1. Trešdaļas noslēgumā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – 7:2 pēc pirmā perioda.

Otrajā periodā ”Rubene” guva septiņus bez atbildes vārtus, Liepājas komandai bija lieliska iespēja rezultāta starpību samazināt, bet soda metienu nerealizēja Inta Ļaudupe. Pēc otrā perioda rezultāts graujošs – 15:2.

Trešajā periodā ”Rubene” spēlēja daudz mierīgāk, gūstot divus vārtus uz ko pretinieces atbildēja arī ar precīzu raidījumu, bet šie vārti neko nemainīja, izņemot tikai kā rezultātu uz tablo. Spēle noslēdzas ar graujošu ”Rubenes” uzvaru – 17:3.

Jau rīt pulksten 10:00 abas komandas tiksies atkārtoti Liepājas laukumā.

"Liepājas Universitāte" - "Rubene" 3:17 (2:8, 0:7, 1:2)

Metieni:
17:48 (4:19, 6:17, 7:12)
Rezultatīvākās:
"Rubene" - Evita Rudzīte 7 (4+3), Edīte Bankava 6 (3+3), Liene Rajecka 5 (4+1), Zeltīte Bankava 5 (1+4)

Izmantotie resursi: floorball.lv