Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavas Bulldogs" izcīna piekto panākumu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavas Bulldogs" izcīna piekto panākumu
"Ķekavas Bulldogs"
Foto: floorball.lv

Pie piektās uzvaras Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā tikusi komanda "Ķekavas Bulldogs", kas šovakar savā laukumā tikai ar 8:7 pārspēja RSU florbolistes. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva turnīra labākā bombardiere Inga Ametere.

Divās iepriekšējās šo abu komandu tikšanās reizēs RSU komanda nespēja gūt nevienus vārtus, ļaujot ķekavietēm uzvarēt ar 5:0 un 8:0. Šovakar Ķekavas sporta namā studentes aizvadīja savu šīs sezonas rezultatīvāko maču, pie tam – spēles vidū vēl atradās vadībā ar 4:2. Otrās trešdaļas otrajā pusē "Ķekavas Bulldogs" iemeta četrus beatzbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 6:4. Tomēr rīdzinieces nepadevās – 53.minūtē rezultāts atkal kļuva neizšķirts – 6:6. Lai kā centās RSU florbolistes, pie pirmajiem punktiem sezonā viņām tomēr neizdevās tikt, jo pamatlaika pēdējās minūtes nedaudz veiksmīgāk aizvadīja laukuma saimnieces, kuras svinēja smagi nākušu uzvaru ar 8:7. Pēc šī panākuma "Ķekavas Bulldogs" ar 14 punktiem turnīra tabulā joprojām ieņem 3.vietu.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta aizsardze Natālija Babjuka, kuras kontā divas rezultatīvas piespēles. Rezultatīvākas par viņu bija Inga Ametere ar rim gūtiem vārtiem, pa trim punktiem arī Līgai Vancānei un Kristīnai Deginai. Labākās spēlētājas balvu RSU komandā saņēma Viktorija Gudino, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Pa trim punktiem guva viņas komandas biedrenes Sabīne Dronka un Ieva Priede, bet Lindai Austrumai divas rezultatīvas piespēles.

"Ķekavas Bulldogs" - RSU 8:7 (1:3, 5:1, 2:3)

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...