Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

papildināts "Ķekava" atstāj "Rubeni" sausā, RSU sakauj buldodzes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" atstāj "Rubeni" sausā, RSU sakauj buldodzes
FK "Ķekava"
Foto: kekavasdamas.wordpress.com

Šodien Latvijas Florbola čempionātā notika divas sieviešu Virslīgas spēles FK "Ķekava" viesos ar 5:0 uzvarēja Kocēnu "Rubeni", bet Rīgas RSU pretinieču laukumā ar 11:2 sakāva "Ķekavas Bulldogs".

Vakar vēlu vakarā "Ķekava" un "Rubene" jau tikās Kocēnos, tikai mājinieču lomā bija ķekavietes. Spēles vidū "Ķekava" bija izvirzījusies vadībā pat ar 5:1, bet pazaudēja iniciatīvu, ļaujot savām pretiniecēm ne tikai panākt izlīdzinājumu, bet pat uzvarēt ar 7:6. Arī šodien maču labāk uzsāka "Ķekava", pirmo periodu uzvarot ar 3:0, bet mača vidū panākot jau 4:0. Šoreiz kocēnietēm pakaļdzīšanās neizdevās, vēl vairāk - "Rubene" tā arī nespēja gūt nevienus vārtus, dodot iespēju pretiniecēm uzvarēt ar 5:0.

Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīta vārtsardze Zane Veidenbauma, kura atvairīja visus 38 mājinieču metienus. Rezultatīvākās starp ķekavietēm bija Elīza Elizabete Bērziņa ar 3 (1+2) punktiem, divus vārtus guva Paula Brunovska. Labākās gods "Rubenes" rindās tika Edītei Bankavai.

"Rubene" – FK "Ķekava" 0:5 (0:3, 0:1, 0:1)

Metienu attiecība:
38:29 (12:12, 13:9, 13:8)
Rezultatīvākās:
FK "Ķekava" – Elīza Elizabete Bērziņa 3 (1+2), Paula Brunovska 2 (2+0), Elīna Drēziņa 1 (1+0), Ieva Jurkāne 1 (1+0), Sintija Kalvāne 1 (0+1).

Ja Ķekavas sporta namā notikušā mača pirmajā periodā RSU iemeta tikai divus vārtus, tad pēc otrās trešdaļas viešņas jau atradās vadībā ar 8:0. Tikai pēdējā perioda sākumā savus pirmos vārtus Ingas Ameteres personā guva arī "Ķekavas Bulldogs" – 1:8. Atlikušajā laikā RSU vēl nerealizēja vienu soda metienu, taču rīdziniecēm tas netraucēja svinēt ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:2.

Uzvarētāju labā pa pieciem rezultativitātes punktiem guva Luīze Biļinska, kura atguva Virslīgas rezultatīvākās spēlētājas godu, un Līga Garklāva, kuru atzina par labāko šajā mačā. Četri punkti Gunitai Kārkliņai, bet pa trim – Signei Osei un Evelīnai Garbarei. Labākās gods Ķekavas komandā tika Ingai Ameterei.

Izmantotie resursi:
floorball.lv