Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" jau otrreiz uzkāpj uz RSU grābekļa, "Rubene" nostiprinās 1.vietā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" jau otrreiz uzkāpj uz RSU grābekļa, "Rubene" nostiprinās 1.vietā
RSU florbolistes un komandas galvenais treneris Ainārs Juškēvics
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā notika divas sieviešu Virslīgas spēles: FK "Ķekava" savā laukumā ar 3:4 piekāpās RSU florbolistēm, bet Kocēnu "Rubene", spēlējot viesos, ar 6:3 pieveica "Ādažus".

"Ķekavas" florbolistes šajā čempionātā ar RSU komandu tikās jau otro reizi. Pirmajā mačā, kas tika aizvadīts pretinieču laukumā, viņas piedzīvoja zaudējumu ar 1:2, bet pēc tam bija svinējušas četras uzvaras pēc kārtas, uz tādu pašu panākumu cerot arī šodien, kad rīdzinieces viesojās viņu laukumā. Lai arī spēles rezultātu atklāja viešņas (Sintija Miļuna – 1:0), pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts, bet spēles vidū Evija Poļakova vadībā ar 2:1 izvirzīja ķekavietes. Līdz otrās trešdaļas beigām vadības grožus atkal pārņēma studentes, kuras iemeta divus vārtus – 3:2. Pēdējā perioda sākumā Paula Brunovska ar precīzu metienu atjaunoja līdzsvaru (3:3), tomēr uzvaru izcīnīja RSU, kuras labā jau 51.minūtē izšķirošos vārtus guva Aija Kuncīte – 4:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Sintija Miļuna, kuras kontā divi gūti vārti. "Ķekavas" sastāvā labākās spēlētājas gods tika Laurai Vancānei, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Pēc šīsdienas uzvaras RSU ar 15 punktiem saglabāja 3.vietu, tikpat punktu ir arī "Ķekavai", kas ieņem 2.vietu.

Ādažos notikušās spēles rezultātu 11.minūtē ar precīzu metienu atklāja mājiniece Monta Ločmele – 1:0. Vēl pirmo 20 minūšu laikā "Rubene" paspēja pārņemt vadību (2:1), tomēr, kad abas komandas devās pārtraukumā, uz rezultātu tablo bija līdzsvars – 2:2. Otrajā trešdaļā viešņas guva vēl divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 4:2. Pēdējā periodā uz FK "Ādaži" vienu golu "Rubene" atbildēja ar diviem gūtiem vārtiem un varēja svinēt uzvaru ar 6:3.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Baiba Juruša, kurai šajā mačā 2 (1+1) punkti. Tikpat punktu arī viņas komandas biedrenei Zeltītei Bankavai. Ādazū komandā par labāko tika atzīta vienu vārtu autore Viktorija Gudino. Kocēnu "Rubenei" pēc šīs uzvaras ir 18 punktu un pirmā vieta turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv