Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"IMPRO" nesalūst un izcīna uzvaru

Andrejs Siliņš

"IMPRO" nesalūst un izcīna uzvaru
Foto: Ritvars Raits

Hipolīzinga sieviešu virslīgā florbolā vienīgajā spēlē "IMPRO" vienība pēc vakar piedzīvotā zaudējuma šodien savās mājās ar rezultātu 4:2 apspēlēja "Ķekavas" florbolistes.

Jau vēstījām, ka vakar "Impro" meitenes piekāpās līderei "Rubene" (7:12). Šodienas cīņu mājinieces uzsāka apņēmīgi un jau pēc astoņām spēlētām minūtēm 2:0, un spēles turpinājumā ātri iegūto vadību "Impro" vairs nezaudēja. Neilgi pirms pirmās trešdaļas beigām Berga vienus vārtus gan atguva. Otrās sākumā Grigorjeva panāca jau 3:1, taču Kuzņecova ar vārtiem saglabāja intrigu mačā.

Pēdējā trešdaļa aizritēja ķekaviešu centieniem izlīdzināt rezultātu, taču tas nekādi negribēja izdoties. Pusotru minūti līdz trešdaļas beigām viesu florbolistes devās 30 sekunžu pārtraukumā, lai apspriestu pēdējās iespējas izlīdzināt rezultātu, taču tas nenāca par labu - Sintija Kalvāne pusminūti pirms beigām pielika punktu "Impro" uzvarai ar 4:2.

Bez Sintijas pa rezultativitātes punktam guva arī Anete Zahare, Kristīne Grigorjeva, Agnese Meistare un Agnese Akmeņlauka, bet uzbrucēja Līga Grigorjeva ne tikai guva vārtus, bet arī atdeva rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
floorball.lv