Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Nost No Dīvāna" pieveic buldodzes, "Ķekava" sakauj LiepU

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Nost No Dīvāna" pieveic buldodzes, "Ķekava" sakauj LiepU
FK "NND"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Pirmajā no divām šodien paredzētājām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna" viesojās pie "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm, kur sīvā cīņā svinēja uzvaru ar 5:4. Izšķirošais vārtu guvums Ievas Priedes kontā, bet pārējos četrus golus sameta Alise Kazaine. Otrajā mačā turnīra līdere "Ķekava" savā laukumā ar 8:2 sagrāva LiepU florbolistes.

"Nost No Dīvāna" pieveic buldodzes

Ķekavas sporta namā notikušajā spēlē starp "Ķekavas Bulldogs" un FK "NND" pirmais periods pagāja mājinieču zīmē – pēc diviem precīziem Ingas Ameteres metieniem ķekavietes izvirzījās vadībā ar 2:0. Otrajā trešdaļā viss apgriezās ar kājām gaisā – trīs reizes savas iespējas realizēja Alise Kazaine, izvirzot vadībā jau viešņas – 3:2. Desmi minūtes pirms pamatlaika beigām rezultāts bija neizšķirts (4:4), bet 53.minūtē uzvaru nesošās vārtus FK "NND" labā iemeta Ieva Priede – 5:4.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma četru vārtu autore Alise Kazaine, trīs piespēles viņas maiņas partneres Karīnas Saidovas kontā. Par labāko starp ķekavietēm atzina Ingu Ametere, kurai šajā mačā "hat-trick", Līga Vancāne savāca 2 (1+1) punktus. FK "NND" pēc šī panākuma ar 14 punktiem pakāpās uz otro vietu turnīra tabulā.

FK "Ķekava" sagrauj LiepU

ELVI florbola līgas sievietēm līdere FK "Ķekava" šovakar savā laukumā uzņēma turnīra pastarīti LiepU. Lai arī rezultātu jau 3.minūtē atklāja Liepājas komandas labākā punktu guvēja Kate Gārde (1:0), mājinieces drīz vien attapās un pārņēma iniciatīvu. Pēc pirmā perioda "Ķekava" atradās vadībā ar 3;1, pēc otrā – ar 5:1, bet visā spēlē svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 8:2. Jāpiebilst, ka liepājnieces šajā spēlē bija gana aktīvas un pat izdarīja vairāk metienu pa vārtiem nekā pretinieces – 37:34.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Ilze Medne, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. 4 (2+2) punktus Ķekavas komandas labā guva Gundega Vancāne, ar 3 (2+1) punktiem izcēlās Ieva Jurkāne, bet divi goli Sintijas Kalvānes kontā. Par labāko starp liepājniecēm atzina Ievu Reineku, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 22 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas pirmajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...