Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Čempiones un vicečempiones eksaminēs abas līderes

Čempiones un vicečempiones eksaminēs abas līderes
"NND Rīga". Foto: Agnese Vēze, FK NND

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm paredzētas divas spēles – pulksten 13.30 čempione "Rubene" Kocēnos uzņems vicelīderi "Ķekavu", bet pulksten 14.00 Tartu pie turnīra tabulas līderes Igaunijas izlases viesosies vicečempione "NND Rīga".

FK "Ķekava" (2.v.) izcili sākusi jauno sezonu, četrās spēlēs izcīnot četras uzvaras, tostarp ķekavietes viesos pārspēja arī čempioni - Kocēnu "Rubeni" (4.v.). Vakar Ķekavas komanda viesojās pie Igaunijas sieviešu izlases, kam līdz tam bija tikai uzvaras, un spēja igaunietes sakaut viņu laukumā ar 7:0. "Rubene" turnīru sāka ar diviem zaudējumiem, bet tagad tai tādu jau ir trīs. Savā iepriekšējā mačā kocēnietes viesojās pie komandas "Ķekas Bulldogs", ko sagrāva ar 16:1. Par rezultatīvāko spēlētāju ķekaviešu rindās pēc vakardienas uzvaras ar 13 punktiem kļuvusi Linda Dadajeva, Ritai Rancānei ir 11 punktu, bet Elīzai Elizabetei Bērziņai un Agnesei Brolišai – pa deviņiem. Kocēnu komandai ir divas izteiktas uzbrukuma līderes – Laura Gaugere ar 15 punktiem un Paula Egle ar 14 punktiem. "Ķekavas" vārtsardze Kristīne Kirilova ir pārliecinoši labākā visā līgā – 94,25 % atvairītu metienu. Kocēniete Ilga Jēkabsone tikai 7.vietā – 85,11 %.

"NND Rīga" (3.v.) šodien viesosies pie Igaunijas izlases (1.v.), kam vienu punktu jau atņēmusi, savā laukumā piekāpjoties tikai pēcspēles metienos (3:4). Vēl rīdziniecēm ir divas uzvaras un viens zaudējums. Igaunietes līdz vakardienas mačam pret Ķekavas komandu bija svinējušas četras uzvaras pēc kārtas. Trīs galvaspilsētas komandas spēlētājas guvušas pa deviņiem rezultativitātes punktiem – Inga Ametere, Māra Stapkēviča un Santa Torstere. Rīdzinieču vārtsardze Jana Filipsone atvairījusi 89,38 % pretinieču metienu. Rezultatīvākā Igaunijas izlasē ar desmit punktiem ir Kate Kūtisāre, bet pa deviņiem punktiem sakrājušas Edīte Parnika un Judīte Hivarinena. Igaunioešu vārtsardze Kadri Heinla tikusi galā ar 88,10 % pretinieču raidījumu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.