Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristers Briedis

"Valmiera/Vinda" pagarinājumā pieveic rīdzinieces

"Valmiera/Vinda" pagarinājumā pieveic rīdzinieces
"Valmiera/Vinda" priecājās pēc panākuma.

Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien savu otro pusfināla spēli aizvadīja arī "RSU Runway/Salming" un "Valmiera/Vinda" florbolistes, pagarinājumā pārākas izrādijās valmierietes - 5:4.

Spēle sākās ar ātriem ”RSU Runway/Salming” vārtiem, kad precīza bija Dace Spalva. Līdz perioda beigām rezultāts vairs nemainījās un komandas pārtraukumā devās pie ”RSU Runway/Salming” minimālas vadības – 1:0.

Otrās trešdaļas sākumā vārtus izdevās gūt valmierietēm, kad precīza bija Ilze Justamente, prieki gan bija īsi, jo pēc nepilnas minūtes Diāna Isjomina atkaroja vadību rīdziniecēm. Pēc brīža Luīze Biļinska rezultātu atkal līdzsvaroja, taču tad divi Ilzes Justamentes vārti ļāva valmierietēm izvirzīties jau vadībā – 4:2. Perioda izskaņā Santa Torstere vienus vārtus atguva. Pēc otrās trešdaļas – 4:3 par labu valmierietēm.

Trešā perioda vidū Tatjana Varša panāca izlīdzinājumu un rezultāts līdz trešās trešdaļas beigām vairs nemainījās, sekoja pagarinājums, kurā pārākas izrādījās valmierietes, uzvaras nesošā metiena autore bija Indra Beķere.

"RSU Runway/Salming" treneris Andris Pīlups portālam Sportacentrs.com atklāja, ka par savu meiteņu spēli negribētu daudz izteikties, vienīgais - izskatās, ka viņām pašlaik ir sportiskās formas kritums. Toties Pīlupa kungs ļoti slavēja pretinieču - "Valmiera/Vinda" parādīto spēli. Viņš arī uzsvēra, ka jebkurā gadījumā nekas vēl nav beidzies, vienkārši tagad "RSU Runway/Salming" ir jāuzvar trīs spēles pēc kārtas. Nekas neiespējams tas nav, vēl pagājušajā sezonā valmierietes pašas to nodemonstrēja sērijā pret "Rīgas lauvas/LSPA", kad atspēlējās no 0:2 un uzvarēja ar 3:2, izcīnot bronzas medaļas.

"RSU Runway/Salming" - "Valmiera/Vinda" 4:5 (1:0, 2:4, 1:0, 0:1)

Metieni:
29:25 (9:7, 10:7, 7:5, 3:6)
Rezultatīvākās:
"Valmiera/Vinda" - Ilze Justamente 4 (3+1), Luīze Biļinska 3 (1+2), Indra Beķere 2 (1+1)

Pusfināla spēļu pāri:

RubeneĶekava2:0
RSU Runway/SalmingValmiera/Vinda0:2

Pusfināla spēļu kalendārs:

DatumsLaiksMājiniekiViesiVietaRezultāts
20.03.19:00RSU Runway/SalmingValmiera/VindaRīgas OC4:7
20.03.20:00RubeneĶekavaKocēni3:1
21.03.12:00RubeneĶekavaKocēni7:2
21.03.15:00RSU Runway/SalmingValmiera/VindaRīgas OC4:5P
25.03.20:00ĶekavaRubeneĶekavas SN
27.03.19:30Valmiera/VindaRSU Runway/SalmingValmieras OC
*28.03.15:00Valmiera/VindaRSU Runway/SalmingValmieras OC
*30.03.20:00ĶekavaRubeneĶekavas SN
*31.03.?RSU Runway/SalmingValmiera/VindaRīgas OC
*31.03.20:00RubeneĶekavaKocēni

.*Ja būs nepieciešams...

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.