Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Buldodzes" pārsteidz "Nost No Dīvāna"

"Buldodzes" pārsteidz "Nost No Dīvāna"
"Ķekavas Bulldogs"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šodien viens mačs tika aizvadīta ELVI florbola līgā sievietēm - turnīra pastarīte "Ķekavas Bulldogs" uzņēma vicelīderi FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna" (Rīga) un ar 5:4 pārspēja to pēcspēles metienos, turklāt tieši rīdzinieces bija tās, kurām pamatlaika izskaņā nācās atspēlēties. Par spēles varoni kļuva ķekaviešu vārtsardze Elīna Jeige, kura atvairīja 48 metienus, kā arī visus "bullīšus".

"Ķekavas Bulldogs" pirms šīsdienas mača savā laukumā ar Rīgas FK "NND" turnīra tabulā bija tikai seši punkti un samērā pārliecinoša pēdējā vieta. Turpretī "Nost No Dīvāna" ar 21 punktu ieņēma otro pozīciju, bet uzvaras gadījumā turpinātu "mīt uz papēžiem" līderei "Rubenei" (Kocēni). Cīņa sākās ar mājinieču uzbrukuma līderes Ingas Ameteres jau 21.sekundē iemestu golu (1:0). Līdz pirmajam pārtraukumam ar vārtu guvumiem atbildēja viešņas - Gunita Kārkliņa un Santa Torstere (2:1). Otrajā trešdaļā abu komandu vārtsardzes palika nepārspētas, bet pēdējā perioda sākumā Kārkliņa panāca jau 3:1. Līdz pamatlaika beigām atlika mazāk par astoņām minūtēm, kad trīs reizes pēc kārtas savus uzbrukums realizēja laukuma saimnieces - pēc viena Natālijas Babjukas un diviem Ingas Ameteres metieniem vadību ar 4:3 pārņēma "Ķekavas Bulldogs". FK "NND" metās atspēlēties, bet spēja panākt vien izlīdzinājumu - 4:4, to pamatlaika pēdējā minūtē paveica Gunita Kārkliņa. Pagarinājumā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos Ķekaviešu vārtsardze Elīna Jeige savus vārtus nosargāja neskartu, bet viņas komandas biedrenes Inga Ametere un Zanda Ozoliņa iemeta pa "bullītim", ļaujot "Ķekavas Bulldogs" tikt pie uzvaras un diviem punktiem.

Turnīra tabulas pēdējo ailīti ķekavietes, kurām tagad ir astoņi punkti, gan vēl nepameta. Par labāko spēlētāju starp viņām tika atzīta vārtsardze Elīna Jeige, kura atvairīja 48 no 52 pretinieču metieniem. Rezultatīvākās viņas komandā bija Inga Ametere ar trim vārtu guvumiem, un Līga Vancāne ar trim piespēlēm. Labākās spēlētājas balvu Rīgas komandas rindās saņēma Linda Austruma, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās. Gunitai Kārkliņai "hat-trick", bet Santai Torsterei 2 (1+1) punkti.

"Ķekavas Bulldogs" - FK "NND" 5:4 PS (1:2, 0:0, 3:2, 0:0, 1:0)
Metienu attiecība:
31:48 (8:15, 9:15, 10:11, 4:7)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" - Inga Ametere 3 (3+0), Līga Vancāne 3 (0+3), Natālija Babjuka 1 (1+0), Kristiāna Grāvīte 1 (0+1).
FK "NND" - Gunita Kārkliņa 3 (3+0), Santa Torstere 2 (1+1), Karīna Saidova 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.