Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" viegli uzvar "IMPRO"

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

"Rubene" viegli uzvar "IMPRO"
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Šodien Hipolīzinga sieviešu virslīgā tika aizvadītas divas spēles - "Valmiera/Vinda" savās mājās ar 7:6 uzveica "Latvijas Avīze/LU" florbolistes, savukārt "Rubene" izbraukumā vielgi tika galā ar "IMPRO" - 12:7.

Valmierā mājinieces spēja izvirzīties vadībā ar 2:0, taču otrā periodā sākumā "Latvijas Avīze/LU" florbolistes jau bija izlīdzinājušas rezultātu - 2:2. Spēles tuprinājumā valmierietes iekrāja trīs vārtu pārsvaru (5:2; 6:3; 7:4), tomēr pēdējās spēles minūtēs aktivizējās viesu uzbrukums un rezultātā starpību "Latvijas Avīze/LU" komandai izdevās samazināt līdz minimum - 6:7. Ar tādu rezultātu arī noslēdzās spēle un "Valmiera/Vinda" komandai izdevās nostabilizēties otrajā vietā virslīgā.

Rezultatīvākā "Valmiera/Vinda" rindās bija Luīze Biļinska ar četriem punktiem (1+3), bet Ievas Jurkānes kontā divi vārti un piespēle. Zaudētāju sastāvā ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās Gunita Kārkliņa.

Otrajā šīs dienas spēlē virslīgas līderes "Rubene" tikās ar "IMPRO" vienību. Spēli pārliecinošāk uzsāka "Rubenes" florbolistes, kad pēc Daces Spalvas gūtajiem vārtiem rezultāts kļuva jau 3:0 "Rubenes" labā. Turpinājumā spēle izlīdzinājās un pēc pusspēles komandas šķīra tikai viens vārtu guvums - 5:6 "Rubenes" labā.

Tomēr tad "IMPRO" florbolistes vairs nespēja turēties pretī viesēm un otrā perioda beigās rezultāts jau bija kļuvis 11:5 "Rubenes" labā. Mačs noslēdzās ar līdervienības uzvaru 12:7, kas viņām ļāva nostiprināties virslīgas pirmajā pozīcijā. Uzvarētāju sastāvā Zeltīte Bankava nopelnīja četrus punktus (1+3), savukārt "IMPRO" rindās ar trīs vārtiem un divām piespēlēm atzīmējās Kristīne Grigorjeva.

Vēl jaatzīmē, ka ceturtdien pie trešās uzvaras Virslīgā tika "Rīgas lauvas/LSPA", kas Rīgā ar 6:3 apspēlējā "Ķekavas" florbolistes.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-20 19:30, pirms 15 gadiem
Piekriitu!!! Kaa itkaa vieglaa uzvaraa var ielaist 7 golus

     [+] [-]

, 2008-12-22 14:14, pirms 15 gadiem
pirmie divi puslaiki diez vai bija viegli...

     [+] [-]

, 2009-01-17 12:04, pirms 15 gadiem
ja nemaz tik viegli sakuma rubenei nekrita tie goli!!