Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" turpina uzvarēt

"Rubene" turpina uzvarēt
Rezultatīvākā spēlētāja šajā spēlē - Edīte Bankava

Foto: ksk.lv

Noslēgusies viena spēle Latvijas sieviešu florbola čempionātā, kurā pārliecinošu uzvaru izcīnīja "Rubenes" florbolistes, kas ar 9:2 sakāva "Valmiera/Vinda" florbolistes.

Spēli abas komandas uzsāka visai droši un ar abpusējiem metieniem pa vārtiem. Spēles devītajā minūtē rezultātu atklāja ”Rubenes” rezultatīvākā spēlētāja Edīte Bankava, bet pēc nepilnām divām minūtēm ar metienu tālajā, augšējā stūrī rezultātu izlīdzināja valmieriete Luīze Biļinska. Perioda turpinājumā bumbiņu vārtos trieca rubeniete Evita Rudzīte, bet pēc tālas ”Rubenes” vārtsardzes Daces Rumbiņas piespēles, sev otros, bet komandai trešos vārtus spēlē guva Edīte Bankava. Perioda izskaņā ”Rubene” gūst ceturtos vārtus, kad precīzi meta Santa Paegle. Pēc pirmā perioda – 4:1.

Otrais periods sākās ar Evitas Rudzītes gūtajiem vārtiem, bet tad divu minūšu sodu nopelnīja ”Rubenes” vārtsardze Dace Rumbiņa, valmierietēm gan vairākuma izspēlē pagalam nevedās un rezultāts nemainījās. Perioda izskaņā divus bez atbildes vārtus guva Zeltīte Bankava. Pēc otrā perioda – 7:1.

Trešais periods sākās ar Evitas Rudzītes hat trick. Trešdaļās turpinājumā savā aizsardzībā nesapratās ”Rubenes” spēlētājas un Dace Āboliņa šo momentu izmantoja zibenīgi, panākdama 2:8. Spēles gala rezultātu ar metienu no vārtu priekšas uzstādīja rubeniete Linda Līce. Spēle noslēdzās ar "Rubene" graujošu uzvaru. – 9:2

”Izdevās nospēlēt agresīvi, centāmies veikt pēc iespējas vairāk metienus pa pretinieču vārtiem, kas arī mums izdevās. Mums problēmas šajā spēlē bija ar sastāvu. Pēdējā trešdaļā bija norunāts, ka neielaidīsim vārtus, bet diemžēl ielaidām”, atzīst uzvarētāju treneris Jānis Dainis.

"Vamiera/Vinda" - "Rubene" 2:9 (1 - 4, 0 - 3, 1 - 2)

Metienu attiecība:
23:42 (8:17, 9:13, 6:12)
Rezultatīvākās:
"Rubene" - Edīte Bankava 5 (2+3), Zeltīte Bankava 4 (2+2), Evita Rudzīte 3 (3+0)

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-02-20 14:30, pirms 14 gadiem
Gaidīsim rakstus vēl no tevis, Kosķik!!! MALACIS