Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Ķekavas komandas spēkosies savā starpā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ķekavas komandas spēkosies savā starpā
FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs" šosezon uzvaras izcīnījušas pamīšus
Foto: PPB Media

Elvi sieviešu florbola līgā šodien tiks izspēlēta viena spēle, kad pulksten 12:30 Ķekavā savā starpā sacensības sāks abas šīs pilsētas dāmu komandas.

Kā nominālās laukuma saimnieces šajā spēlē būs "Ķekavas Bulldogs" meitenes, kuras aizvadīs otro cīņu divu dienu laikā. Vakar komanda turpat Ķekavā nespēja spēkoties ar "Rubeni", kapitulējot ar 2:15, pirmos vārtus gūstot vien brīdī, kad rezultāts bija jau 0:10. Ar precīziem metieniem tajā cīņā atzīmējās Līga Vancāne un Anna Mūrniece, kurām arī pa vienai rezultatīvai piespēlei. Tabulā vienība ar četriem punktiem tikpat spēlēs pašlaik ieņem piekto vietu, ar minimālām iespējām pakāpties augstāk. Vancāne ar 39 (12+27) un Mūrniece ar 20 (12+8) punktiem arī ir komandas labākās punktu guvējas sezonā, jo vakar kārtējo cīņu izlaida izlases florboliste Inga Ametere, kura šosezon laukumā devusies vien sešos mačos.

FK "Ķekava" savu pēdējo maču aizvadījusi pirms divām nedēļām, kad Kocēnos ar rezultātu 7:4 tika apspēlētas Latvijas U-19 izlases kandidātes, kaut arī pirms pēdējā perioda atradās iedzinējos ar 3:4. Ar trim punktiem tajā mačā atzīmējās Klinta Mārtiņjēkaba, kura sezonā kopumā iekrājusi 24 (12+12) punktus, esot savas vienības rezultatīvākā spēlētāja šajā sezonā. Jāpiezīmē, ka beidzot izdevies nokārtot starptautisko pāreju un komandas pieteikumā atgriezusies Katrīne Šleiva, kura sezonas pirmo pusi aizvadīja Šveices spēcīgākajā florbola līgā, gūstot neatsveramu pieredzi savai karjerai. Turnīra tabulā FK "Ķekava" ar 19 punktiem 13 spēlēs pašlaik atrodas trešajā pozīcijā un pēc šodienas spēles var pakāpties uz otro vietu, apsteidzot Igaunijas valstsvienību, kas čempionātā spēlēja ārpus konkurences, savu dalību šīs sezonas cīņās jau noslēdzot.

Abām komandām šī būs ceturtā tikšanās šajā sezonā un līdz šim divās spēlēs pārākas bijušas FK "Ķekava" spēlētājas. Sezonas ievadā FK "Ķekava" bija pārākas ar rezultātu 6:4, bet nākamajā mačā "Ķekavas Bulldogs" nedaudz negaidīti triumfēja ar 9:4, tādējādi tiekot pie savas vienīgās uzvaras šosezon. Pēdējā spēkošanās bija 24. novembrī, kad FK "Ķekava" uzvarēja ar rezultātu 8:2.