Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Ķekavas derbijā atkal uzvar "Ķekava/BFF"

Ķekavas derbijā atkal uzvar "Ķekava/BFF"
FK "Ķekava/BFF"
Foto: kekavasdamas.wordpress.com

Šovakar notika viena Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēle, kurā jau trešo reizi šosezon tikās "Ķekavas Bulldogs" un FK "Ķekava/BFF". Tāpat kā abās iepriekšējās reizēs, arī šoreiz pārāka bija "Ķekava/BFF" (10:2), ar sešiem rezultativitātes punktiem izcēlās Ieva Jurkāne.

Spēles pirmais periods pagāja sīvā cīņā un vienīgos vārtus guva "Ķekavas Bulldogs", kura bija mājinieces lomā – 1:0. Otrajā trešdaļā krietni aktīvāk spēlēja "Ķekava/BFF", kas spēja izvirzīties vadībā ar 3:2. Pēdējā periodā "Ķekavas Bulldogs" nerealizēja soda metienu, toties pretinieces guva vēl septiņus vārtus, izcīnot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 10:2. Šis panākums ļāva "Ķekava/BFF" pakāpties uz turnīra tabulas 2.vietu (18 punktu). Tiesa, Kocēnu "Rubene" (16 punktu), kas atrodas 3.vietā, aizvadījusi par četrām spēlēm mazāk.

Par Ķekavā notikušā mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva Ieva Jurkāne, kuras kontā 6 (3+3) punkti. Četrus punktus guva Guna Kudrjavceva, bet pa trim – Paula Brunovska un Gundega Vancāne. Par labāko spēlētāju "Ķekava/BFF" rindās tika atzīta Dina Štāle, bet "Ķekavas Bulldogs" sastāvā – Linda Bajāre.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 17.janvāris

"Ķekavas Bulldogs" – FK "Ķekava/BFF" 2:10 (1:0, 1:3, 0:7)

Metienu attiecība:
23:45 (10:10, 8:16, 5:19)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" – Anda Luža 1 (1+0), Inga Ametere 1 (1+0), Linda Bajāre 1 (0+1).
FK "Ķekava/BFF" – Ieva Jurkāne 6 (3+3), Guna Kudrjavceva 4 (2+2), Gundega Vancāne 3 (2+1), Paula Brunovska 3 (0+3), Elīna Drēziņa 2 (1+1), Dace Možeiko 1 (1+0), Ieva Berga 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Cēsu "Lekrings" ar izcīnītajām bronzas medaļām. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI līgas sievietēm bronzu iegūst Cēsu "Lekrings"

Par ELVI florbola līgas sievietēm bronzas medaļniecēm kļuvušas Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes, kas šovakar Lielvārdes sporta centrā ar 10:5 pieveica FK "Ķekava". Neapturama uzvarētāju sastāvā bija komandas kapteine Džeina Eglīte, kura sakrāja 6 (4+2) rezultativitātes punktus.