Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Dadajeva: "Galvenais bija sezonu sākt ar uzvaru"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Dadajeva: "Galvenais bija sezonu sākt ar uzvaru"
"Ķekavas Bulldogs" sezonu sācis par pārliecinošu uzvaru pār Cēsu "Lekringu"
Foto: Ķekavas Bulldogs

Pēc "Ķekavas Bulldogs" sieviešu komandas pārliecinošās 9:2 uzvaras pār Cēsu "Lekrings" uzvarētāju komandas labākā spēlētāja Linda Dadajeva atzina, ka galvenais uzdevums bija izcīnīt uzvaru, kamēr pretinieču florboliste Elīna Šarova izcēla komandas īso rezervistu soliņu, kas noveda pie noguruma spēles izskaņā.

Lieliski savu pirmo spēli "Ķekavas Bulldogs" komandas sastāvā aizvadījusi Linda Dadajeva, izceļoties ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli, saņemot arī spēles labākās spēlētājas balvu mačā pret Cēsu "Lekringu", kas tika apspēlēts ar rezultātu 9:2. Pēc mača Linda sniedza interviju Sportacentrs.com: "Galvenais mērķis bija sezonu iesākt ar uzvaru, lai tā aizvadītu arī visu pārējo sezonu. Visas spēlētājas cīnījās, centās un veiksmīgi realizēja uzbrukumus, katru epizodi nospēlējot līdz galam. Treneris spēles laikā mainīja taktiku un uzbrukuma risinājumus un tas noveda pie sekmīga spēles iznākuma."

Cēsu komandas rindās par labāko spēlētāju atzina Elīnu Šarovu, kura, atšķirībā no vairākām "Lekrings" spēlētājām virslīgā jau bija spēlējusi. "Domāju, ka neveiksmīgais trešās trešdaļas rezultāts (1:5, aut.) skaidrojams ar to, ka uz spēli ieradāmies nepilnā sastāvā veselības problēmu un savainojumu dēļ, kā rezultātā spēlētājas sāka nogurt. Runājot par kluba debiju virslīgā, varbūt sākumā bija jūtama neliela nedrošība, kāpjot laukumā, taču spēles gaitā tā ātri vien pazuda. Uzskatu, ka visas meitenes ir labi sagatavojušās turnīram un katrā spēlē esam gatavas cīnīties par uzvaru."

Cēsu "Lekrings" savu nākamo maču aizvadīs 24. septembrī viesos pret FK NND, savukārt Ķekavas komandai nākamā spēle ieplānota vien 30. septembrī pret FK "Ķekava", jo 23. septembra spēle pret "Rīgas lauvām" visticamāk tiks atcelta, jo rīdzinieces atsaukušas savu dalību no turnīra.