Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Igaunietes sagādā mūsu čempionēm otro zaudējumu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Igaunietes sagādā mūsu čempionēm otro zaudējumu
Kocēnu "Rubene"
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Otro zaudējumu šosezon piedzīvojusi ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione un līdere vienā personā - Kocēnu "Rubene". Šodien kocēnietes savā laukumā ar 6:9 atzina Igaunijas sieviešu izlases pārākumu, rezultatīvā starp latvietēm ar "hat-trick" bija Jūlija Rozīte.

Turnīra līdere "Rubene" pirms šīsdienas mača savā laukumā pret Igaunijas izlasi bija piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, kad ar 2:13 atzina vicelīderes "NND Rīga" pārākumu. Toties igaunietes līdz šim vienīgajā savstarpējā mačā Kocēnu komanda sakāva ar 8:3. Šīsdienas spēlē sākās ar diviem viešņu vārtu guvumiem (0:2), bet 7. minūtē "Rubenes" nulli uz rezultātu tablo nodzēsa Rebeka Laure (1:2), līdz pārtraukumam vēl divus golus igauniešu vārtos iemeta Jūlija Rozīte - 3:2 Cīņas vidū rezultāts bija neizšķirts (5:5), bet pēc otrās trešdaļas vadībā ar vienu vārtu pārsvaru atradās viešņas - 7:6. Pēdējā periodā vārtus guva tikai Igaunijas izlase, svinot uzvaru ar 9:6.

Labākās spēlētājas balvu Igaunijas sieviešu izlasē saņēma Kristi Rikberga, kuras kontā 4 (3+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī viņas komandas biedrenei Reti Vārtai, bet 3 (2+1) punktus guva Kadre Latmete. Par labāko starp kocēnietēm atzina Jūliju Rozīti, kura ar trim vārtu guvumiem bija rezultatīvākā. 2 (1+1) punktus sakrāja Lība Daija Mikova. Igaunietes pēc šīs uzvaras ar 14 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas trešajā vietā, bet "Rubenei" joprojām 21 punkts un līderes gods.

"Ķekavas Bulldogs" Cēsīs atgriežas uz uzvaru takas

"Ķekavas Bulldogs" ar Virslīgas debitanti "Lekrings" tikās jau trešo reizi. Pirmajā mačā, kas notika Ķekavā, ķekavietes bija pārākas ar 9:2, bet Cēsīs uzvarēja ar 8:5. Šīsdienas spēles rezultātu 11. minūtē atklāja cēsnieces Džeinas Eglītes personā (1:0), bet vadībā mājinieces atradās mazāk nekā trīs minūtes, jo viešņa Sintija Miļuna drīz vien atjaunoja neizšķirtu - 1:1. Otrajā trešdaļā ķekavietes 20 sekunžu laikā guva vēl divus vārtus, pirmo reizi izvirzoties vadībā (2:0), bet pēdējā periodā sabēra mājinieču vārtos sešas bumbiņas, sagādājot viņām sakāvi ar 9:3.

Par labāko starp uzvarētājām atzina Kristiānu Grāvīti, kurai 3 (1+2) punkti. Tieši tikpat punktu arī Līgai Vancānei, bet Anna Ankudinova guva 3 (2+1) punktus. Ar diviem goliem izcēlās Edīte Ozoliņa, bet Andas Lužas kontā 2 (1+1) punkti. Labākās spēlētājas balvu Cēsu komandā saņēma Elīna Tauriņa, kura ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās, Klintai Mārtiņjēkabai 2 (1+1) punkti. "Ķekavas Bulldogs" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 12 punktu un 4. vieta, bet "Lekrings" joprojām bez punktiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...