Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

"Lekrings" otro dienu pēc kārtas pret potenciālajām līderēm

"Lekrings" otro dienu pēc kārtas pret potenciālajām līderēm
Iepriekšējā mačā Sintija Bāliņa "Rubenes" vārtos palika nepārspēta
Foto: Floorball.lv

Līdzīgi kā piektdien, arī šodien tiks izspēlēta viena cīņa Elvi sieviešu florbola līgā, kurā Cēsu "Lekrings" uzņems Kocēnu "Rubeni". Uzvaras gadījumā viešņas pārņems līderpozīcijas turnīra tabulā.

Cēsnieces laukumā devās jau vakar, kad Inčukalnā aizvadīja minimālo mājas spēli pret FK "Ķekava", kārtējo reizi nesekmīgi spēlējot aizsardzībā, ciešot kapitulāciju ar rezultātu 3:23 (0:6, 1:6, 2:11). Divus vārtus guva Džeina Eglīte, bet vārtsardze Linda Gavrilova ROgoza atvairīja 41 no 64 pretinieku metieniem. Tā bija jau sestā spēle pēc kārtas, kurā turnīra tabulas pastarītes ielaidušas vismaz 12 vārtus, turklāt trešā ar vismaz 16 kapitulācijām.

Izcīnot uzvaru pār Cēsu komandu, uz turnīra tabulas pirmo pozīciju pakāpās FK "Ķekava", kurām tagad 13 spēlēs ir 27 izcīnīti punkti. Interesanti, ka šodien līdzīgs mērķis ir Cēsu nākamajām pretiniecēm "Rubenei", kas pašlaik 13 spēlēs izcīnījušas 25 punktus, esot trešajā vietā, bet, uzvaras gadījumā pārņems vadošās pozīcijas tabulā.

Pirms nedēļas titulētākā Latvijas florbola komanda viesojās Ķekavā, ar 6:0 sausā atstājot "Ķekavas Bulldogs", Sintijai Bāliņai atvairot visus 22 metienus pa saviem vārtiem. Komandas līdere Laura Gaugere (19+17) tajā spēlē nopelnīja tikai vienu punktu par rezultatīvu piespēli. Cīņa Cēsīs zīmīga varētu būt Jutai Hmeļnickai, kura salīdzinoši nesen atstājusi Kocēnu klubu, lai pievienotos "lēcējpelēm". Vakar viņa atzīmējās arī ar pirmo vārtu guvumu jaunās komandas rindās.

Abu komandu pirmā cīņa sezonas ievadā izvērtās gana spraiga, kad "Rubene" no Cēsīm aizbrauca vien ar 10:6 panākumu. Tajā brīdī čempiones demonstrēja sniegumu, kas tālu atpaliek no viņu standartiem. Novembra izskaņā Kocēnos tāda intriga vairs nebija novērojama, mājiniecēm svinot 20:3 panākumu.

Atšķirībā no vakardienas spēles, šodien cēsnieces maču aizvadīs savā laukumā Cēsīs. Tā sākuma laiks pulksten 13:00.


Paula Egle (Kocēnu "Rubene"). Foto: floorball.lv

Čempione "Rubene" sakauj cēsnieces un ielaužas Superfinālā

Par ELVI florbola līgas sievietēm pirmo finālisti kļuvusi pašreizējā čempione "Rubene" (Kocēni), kas šodien Cēsis ar 16:1 sagrāva komandu "Lekrings", pusfināla sērijā triumfējot ar 3:0. Neapturama šajā mačā bija Paula Egle, kura sakrāja 7 (4:3) rezultativitātes punktus.
Anna Mūrniece (#16). Foto: PPB Media

Rīgas "NND/RJTC" vēlreiz sakauj "Ķekavu"

ELVI florbola līgas sievietēm Superfināla virzienā pārliecinoši dodas regulārā turnīra uzvarētāja "NND/RJTC", kas šovakar Rīgā arī pusfināla sērijas otrajā mačā pamatīgi sakāva FK "Ķekava" florbolistes (8:2), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Annai Mūrniecei šajā mačā 6 (4+2) rezultativitātes punkti.
Kocēnu "Rubenes" vārtus sargā Estere Elbrete. Foto: floorball.lv

Kocēnu "Rubene" nonāk uzvaras attālumā no Superfināla

ELVI florbola līgas sievietēm pašreizējā čempione "Rubene" pusfināla sērijā pret Cēsu komandu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Šodien gan kocēniešu panākums nebija ne tuvu tik pārliecinošs kā iepriekšējā mačā. "Rubene" Kocēnu sporta namā bija pārākas ar 3:2. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Estere Elbrete, kura atvairīja 19 no 21 metiena.